Autismiystävällinen elokuvanäytös la 6.5.23.


Elokuva Hammaskeiju (S)

Lauantaina 6.5.2023 klo 14.00. Kino Tapiola, Espoo

Näytös sopii kaikille lapsille, joita kovat äänet ja elokuvateatterin pimeys saattavat jännittää. Elokuva esitetään tavallista maltillisemmalla äänenvoimakkuudella, eikä salia pimennetä täysin. Katsomossa saa liikehtiä ja eläytyä. Näytös sopiikin autismin kirjon ja muiden erityislapsien lisäksi esimerkiksi pienen lapsen ensimmäiseksi elokuvakokemukseksi.

Kino Tapiola on esteetön.


Osoite: 

Mäntyviita 2, Espoo

Liput:

Liput ja lisätiedot TÄSTÄ LINKISTÄ

Lue lisää saavutettavuudesta Kino Tapiolassa TÄSTÄ LINKISTÄ

Avustajalipun saa soittamalla teatterille etukäteen teatterin aukioloaikojen puitteissa. Avustajan ja avustettavan lippu kannattaa pyytää samaan aikaan, jotta kävijät saavat vierekkäiset istumapaikat. Lipuista lähetetään maksulinkki sähköpostiin (avustajalippu on toki 0 €), jonka maksettuaan asiakas saa molemmat liput sähköpostiinsa. Avustajalipun saa myös kassalta tai ottamalla yhteyden lomakkeella. Huomaathan, että sähköposti- tai lomakeyhteydenottoihin vastataan virka-aikana.

Teatteriin ja tunnelmaan pääsee rauhassa tutustumaan jo klo 13 näytöspäivänä.

Näytös järjestetään yhteistyössä Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry:n ja Autismiyhdistys PAUT ry:n kanssa.

Rakastettavan tohelo, orvokkeja kylvävä aloitteleva hammaskeiju Orvokki päätyy erinäisten sattumusten kautta jumiin ihmisten maailmaan. Siellä hän lyöttäytyy yhteen 12-vuotiaan Maxien kanssa, joka hänkin on eksyksissä uusien perhekuvioiden ja suurkaupunkiin muuton seurauksena. Maxie kaipaa takaisin maalle ja Violettan on löydettävä tie takaisin keijumaahan. Omia ongelmiaan ratkoessaan ystävykset päätyvät pelastamaan vanhan tehtaan raunioihin syntyneen puutarhan. Heidän taidoilleen onkin käyttöä!

Hammaskeiju on sydämellinen ja hauska seikkailu, joka kääntää heikkoudet voitoksi ja osoittaa, että tosiystävän rinnalla kaikki on mahdollista.