Vuokrattavia välineitä

Täydellinen lista  vuokrattavista harrastus- ja toimintavälineistä sekä varauskalenteri:

http://varaus.malike.fi/bookinglist.php?kohde=cat31

Vuokrahinta: 15 €/viikko
- Snow Comfort -kelkka soveltuu loivaan pulkkamäkeen sekä lumellla ja jäällä liikkumiseen.
- Kelkkaa voi työntää niskatuessa olevasta työntökahvasta ja/tai vetää kelkan keulassa olevasta vetonarusta.
- Kelkan takana on irrotettava jalas ja sitä on mahdollista potkutella potkukelkan tapaan.
- Muotoiltu istuin, turvavyöt, säädettävä niskatuki ja jarru.
- Kelkan koko pituus 120 cm, leveys 51 cm (Istuimen 40cm), korkeus104  (kuljetuksessa 47 cm) ja paino 15kg.
- Soveltuu lapsesta aikuiseen, painoraja 90kg.
Vuokrahinta: 15 €/viikko - Snow Comfort -kelkka soveltuu loivaan pulkkamäkeen sekä lumellla ja jäällä liikkumiseen. - Kelkkaa voi työntää niskatuessa olevasta työntökahvasta ja/tai vetää kelkan keulassa olevasta vetonarusta. - Kelkan takana on irrotettava jalas ja sitä on mahdollista potkutella potkukelkan tapaan. - Muotoiltu istuin, turvavyöt, säädettävä niskatuki ja jarru. - Kelkan koko pituus 120 cm, leveys 51 cm (Istuimen 40cm), korkeus104 (kuljetuksessa 47 cm) ja paino 15kg. - Soveltuu lapsesta aikuiseen, painoraja 90kg.
Vuokrahinta: 10 €/viikko
- Snow Baby Fun on pienelle lapselle tarkoitettu tukeva kelkka mäenlaskuun ja jäälle.
- Kelkka on tarkoitettu 1 - 3 vuotiaille käyttäjille.
- Siinä on tukeva istuin joka voidaan varustaa 3 tai 5 piste vöillä. Kelkkaa voidaan vetää perässä narun avulla tai työntää säädettävästä työntökahvasta.
- Kelkan pituus on 110 cm, leveys 42 cm ja korkeus 67 cm. Istuimen leveys on 28 cm, syvyys 40 cm ja selkänojan korkeus 53 cm. Kelkan kantavuus on 60 kg. Kelkka painaa 6 kg.
- Työntökahvan korkeus on säädettävissä välillä 67 - 92 cm.
Vuokrahinta: 10 €/viikko - Snow Baby Fun on pienelle lapselle tarkoitettu tukeva kelkka mäenlaskuun ja jäälle. - Kelkka on tarkoitettu 1 - 3 vuotiaille käyttäjille. - Siinä on tukeva istuin joka voidaan varustaa 3 tai 5 piste vöillä. Kelkkaa voidaan vetää perässä narun avulla tai työntää säädettävästä työntökahvasta. - Kelkan pituus on 110 cm, leveys 42 cm ja korkeus 67 cm. Istuimen leveys on 28 cm, syvyys 40 cm ja selkänojan korkeus 53 cm. Kelkan kantavuus on 60 kg. Kelkka painaa 6 kg. - Työntökahvan korkeus on säädettävissä välillä 67 - 92 cm.
Vuokrahinta: 10 €

- Tuen korkeus on säädettävissä 65 - 90 cm.
- Tässä mallissa on lisävarusteena kyynärtuet, soveltuu myös enemmän tukea tarvitseville. Kyynärtuet antavat vahvan tuen ylävartalolle, jolloin luistelu mahdollistuu myös henkilöille, joilla on tasapainovaikeuksia tai alaraajojen lihasten heikkous. Tähän malliin on saatavana tukikahvat avustajille.
Vuokrahinta: 10 € - Tuen korkeus on säädettävissä 65 - 90 cm. - Tässä mallissa on lisävarusteena kyynärtuet, soveltuu myös enemmän tukea tarvitseville. Kyynärtuet antavat vahvan tuen ylävartalolle, jolloin luistelu mahdollistuu myös henkilöille, joilla on tasapainovaikeuksia tai alaraajojen lihasten heikkous. Tähän malliin on saatavana tukikahvat avustajille.
Luistelutuki Oiva
Vuokrahinta: 10 €/viikko
- Tuen korkeus on säädettävissä 80 – 115 cm.
- Tässä mallissa on kyynärtuet, jolloin soveltuu myös enemmän tukea tarvitseville. Kyynärtuet antavat vahvan tuen ylävartalolle, jolloin luistelu mahdollistuu myös  henkilöille, joilla on tasapainovaikeuksia tai alaraajojen lihasten heikkous.
- Tuki on väriltään musta.
- Kokoontaittuvuutensa ansiosta sitä on helppo kuljettaa. Korkeussäätö, kasaus ja kokoontaitto sujuvat helposti ilman työkaluja.
Luistelutuki Oiva Vuokrahinta: 10 €/viikko - Tuen korkeus on säädettävissä 80 – 115 cm. - Tässä mallissa on kyynärtuet, jolloin soveltuu myös enemmän tukea tarvitseville. Kyynärtuet antavat vahvan tuen ylävartalolle, jolloin luistelu mahdollistuu myös henkilöille, joilla on tasapainovaikeuksia tai alaraajojen lihasten heikkous. - Tuki on väriltään musta. - Kokoontaittuvuutensa ansiosta sitä on helppo kuljettaa. Korkeussäätö, kasaus ja kokoontaitto sujuvat helposti ilman työkaluja.
Vuokrahinta: 10 €/vko
- Sirkka-pulkka sopii mäenlaskuun ja muuhun lumella liikkumiseen.
- Pulkassa on selkänoja sekä turvavyöt.
- Pulkan pituus on n. 80 cm ja jalkatilaa siinä on 65 cm. Sen selkänojan korkeus on 36 cm.
- Soveltuu alle 6-vuotiaalle.
- Tavalliseen pulkkaan on tehty yksilölliset muutostyöt.
Vuokrahinta: 10 €/vko - Sirkka-pulkka sopii mäenlaskuun ja muuhun lumella liikkumiseen. - Pulkassa on selkänoja sekä turvavyöt. - Pulkan pituus on n. 80 cm ja jalkatilaa siinä on 65 cm. Sen selkänojan korkeus on 36 cm. - Soveltuu alle 6-vuotiaalle. - Tavalliseen pulkkaan on tehty yksilölliset muutostyöt.
Vuokrahinta: 10 €/viikko
- Suksee-vaunusukset on kehitetty alunperin lastenvaunuille ja rattaille.
- Suksee -sukset soveltuvat myös pyörätuoleihin joissa etu- ja takarenkaat ovat samassa linjassa.
- Suksee -sukset helpottavat liikkumista loskaisilla tai huonosti auratuilla pihoilla tai teillä.
- Ne on helppo ja nopea kiinnittää suksissa kiinni olevilla hihnoilla ja pikalukoilla.
- Valmistaja on tehnyt myös pyörätuoleihin yksilöllisiä kiinnitysratkaisuja.
Vuokrahinta: 10 €/viikko - Suksee-vaunusukset on kehitetty alunperin lastenvaunuille ja rattaille. - Suksee -sukset soveltuvat myös pyörätuoleihin joissa etu- ja takarenkaat ovat samassa linjassa. - Suksee -sukset helpottavat liikkumista loskaisilla tai huonosti auratuilla pihoilla tai teillä. - Ne on helppo ja nopea kiinnittää suksissa kiinni olevilla hihnoilla ja pikalukoilla. - Valmistaja on tehnyt myös pyörätuoleihin yksilöllisiä kiinnitysratkaisuja.
Pt:n sukset Wheelblades
Vuokrahinta: 15 €/viikko
- Wheelblades-sukset kiinnitetään pyörätuolin pieniin tukipyöriin ja ne ohjautuvat tukipyörän mukana. Sukset ovat tarkoitettu päivittäiseen liikkumiseen talviolosuhteissa.
- Niitä ei ole tarkoitettu urheiluun tai mäenlaskuun eikä liikkumiseen syvässä lumessa.
- Sukset on suunniteltu renkaisiin, jotka ovat halkaisijaltaan 80mm-200mm ja leveydeltään 20mm-60mm.
- Sukset on tarkoitettu ainoastaan manuaalipyörätuoleihin.
Pt:n sukset Wheelblades Vuokrahinta: 15 €/viikko - Wheelblades-sukset kiinnitetään pyörätuolin pieniin tukipyöriin ja ne ohjautuvat tukipyörän mukana. Sukset ovat tarkoitettu päivittäiseen liikkumiseen talviolosuhteissa. - Niitä ei ole tarkoitettu urheiluun tai mäenlaskuun eikä liikkumiseen syvässä lumessa. - Sukset on suunniteltu renkaisiin, jotka ovat halkaisijaltaan 80mm-200mm ja leveydeltään 20mm-60mm. - Sukset on tarkoitettu ainoastaan manuaalipyörätuoleihin.
Laskettelukelkka (HOC2-Biski)
Vuokrahinta: 30 €/päivä ja 60 €/viikko
- HOC2-Biski-laskettelukelkka on iskunvaimentimella varustettu kaksisuksinen kelkka, jossa on leikkaavat erikoissukset. 
- Iskunvaimennuksen kelkka on miellyttävä laskea. Kelkka on suunniteltu niin, että se on ohjattavissa vähäisilläkin vartalonliikkeillä.
- Kelkassa on korkeussäädettävä avustusaisa, jossa on irrotettava niskatuki.
- Kuppi-istuimessa on säädettävä selkänoja, istuinpehmuste ja turvavyöt, joilla saadaan ylävartalolle hyvä tuki.
- Kelkassa on mekanismi, joka mahdollistaa tuolihissin käytön sekä vetolaite ankkuri- ja sompahissiä varten.
- Kuljetusta varten kelkkassa on kuljetuskassi. Kelkkaa ei lähetetä matkahuollon rahtina vaan se on noudettava vuokraamosta.
Laskettelukelkka (HOC2-Biski) Vuokrahinta: 30 €/päivä ja 60 €/viikko - HOC2-Biski-laskettelukelkka on iskunvaimentimella varustettu kaksisuksinen kelkka, jossa on leikkaavat erikoissukset. - Iskunvaimennuksen kelkka on miellyttävä laskea. Kelkka on suunniteltu niin, että se on ohjattavissa vähäisilläkin vartalonliikkeillä. - Kelkassa on korkeussäädettävä avustusaisa, jossa on irrotettava niskatuki. - Kuppi-istuimessa on säädettävä selkänoja, istuinpehmuste ja turvavyöt, joilla saadaan ylävartalolle hyvä tuki. - Kelkassa on mekanismi, joka mahdollistaa tuolihissin käytön sekä vetolaite ankkuri- ja sompahissiä varten. - Kuljetusta varten kelkkassa on kuljetuskassi. Kelkkaa ei lähetetä matkahuollon rahtina vaan se on noudettava vuokraamosta.
Vuokrahinta: 20 €/vko
- Isot juoksurattaat sopivat hyvin kaikenlaiseen liikkumiseen. Rattaat ovat kevyet ja isojen pyörien ansiosta ne liikkuvat helposti huonommassakin maastossa.
- Isompikin käyttäjä voi istua rattaissa, painoraja on 90kg.
- Ison etupyörän tilalle voidaan vaihtaa kääntyvä pyöräpala parantamaan ketteryyttä entisestään.
- Rataissa on hyvin suojaava peite.
- Rattaat voidaan laittaa kasaan kuljetusta ja säilytystä varten ilman työkaluja.
Vuokrahinta: 20 €/vko - Isot juoksurattaat sopivat hyvin kaikenlaiseen liikkumiseen. Rattaat ovat kevyet ja isojen pyörien ansiosta ne liikkuvat helposti huonommassakin maastossa. - Isompikin käyttäjä voi istua rattaissa, painoraja on 90kg. - Ison etupyörän tilalle voidaan vaihtaa kääntyvä pyöräpala parantamaan ketteryyttä entisestään. - Rataissa on hyvin suojaava peite. - Rattaat voidaan laittaa kasaan kuljetusta ja säilytystä varten ilman työkaluja.
Vuokrahinta: 20 €/vko
- Juoksurattaat sopivat hyvin kaikenlaiseen liikkumiseen. Rattaat ovat kevyet ja isojen pyörien ansiosta ne liikkuvat helposti huonommassakin maastossa.
- Painorajoitus 45 kg.
- Rattaissa pehmustettu kallistuva istuin.
- Säädettävä 5-pisteturvavyö.
- Aurinkokuomu ja kurkistusikkuna sekä sadesuoja.
- Rattaat voidaan laittaa kasaan, helppo yhden käden taittomekanismi.
Vuokrahinta: 20 €/vko - Juoksurattaat sopivat hyvin kaikenlaiseen liikkumiseen. Rattaat ovat kevyet ja isojen pyörien ansiosta ne liikkuvat helposti huonommassakin maastossa. - Painorajoitus 45 kg. - Rattaissa pehmustettu kallistuva istuin. - Säädettävä 5-pisteturvavyö. - Aurinkokuomu ja kurkistusikkuna sekä sadesuoja. - Rattaat voidaan laittaa kasaan, helppo yhden käden taittomekanismi.
Vuokrahinta: 10 €/vko
- Kantorinkka soveltuu pienen lapsen kantamiseen aikuisen selässä.
- Rinkka mahdollistaa aikuisen käsien vapaan liikkumisen (esim.
kassin kantoon, isoveljen talutukseen, kalastukseen).
- Rinkan kantavuus 22 kiloon asti.
- Monipuoliset säädöt ja tukevat kantohihnat.
- Lisävarusteina hyttysverkko, sadesuoja ja aurinkosuoja.

- Helsingissä koko III
Vuokrahinta: 10 €/vko - Kantorinkka soveltuu pienen lapsen kantamiseen aikuisen selässä. - Rinkka mahdollistaa aikuisen käsien vapaan liikkumisen (esim. kassin kantoon, isoveljen talutukseen, kalastukseen). - Rinkan kantavuus 22 kiloon asti. - Monipuoliset säädöt ja tukevat kantohihnat. - Lisävarusteina hyttysverkko, sadesuoja ja aurinkosuoja. - Helsingissä koko III
Koot S, L, XL
Vuokrahinta: 20 €
- Hippocampe on 3-renkainen vapaa-ajan monitoimituoli.
- Leveät ilmatäytteiset renkaat.
- Hippocampen avulla voi liikkua avustettuna (työnnettynä ja/tai vedettynä) tai itse kelaten esim. maastossa ja uimarannalla.
- Hippo kelluu tyhjänä vedessä vaikka kanootin perässä.
- Talvikäyttöön eturenkaaseen on kiinnitettävissä suksikotelo.
- Tukevan istuimen lisäksi tuolissa on käsinojalliset sivutuet, niskatuki ja hyvät turvavyöt. Lisävarusteet ovat helposti irroitettavissa.
- Tuoli menee osina pieneen tilaan (jääkiekkokassi) ja se on koottavissa ilman työkaluja. Sen kokonaispaino on 14 kg.
- Valmistajalta saatavana neljä kokoa (S, M, L ja XL). Jokaisessa koossa istuinleveys on 42 cm, istuimen syvyys 40 cm.
- Mitta lonkasta kantapäähän
Koko L n. 90 cm
- Lisävarusteena käsinojat, niskatuki ja neopreeninen 4-piste liiviturvavyö sekä suksi
Koot S, L, XL Vuokrahinta: 20 € - Hippocampe on 3-renkainen vapaa-ajan monitoimituoli. - Leveät ilmatäytteiset renkaat. - Hippocampen avulla voi liikkua avustettuna (työnnettynä ja/tai vedettynä) tai itse kelaten esim. maastossa ja uimarannalla. - Hippo kelluu tyhjänä vedessä vaikka kanootin perässä. - Talvikäyttöön eturenkaaseen on kiinnitettävissä suksikotelo. - Tukevan istuimen lisäksi tuolissa on käsinojalliset sivutuet, niskatuki ja hyvät turvavyöt. Lisävarusteet ovat helposti irroitettavissa. - Tuoli menee osina pieneen tilaan (jääkiekkokassi) ja se on koottavissa ilman työkaluja. Sen kokonaispaino on 14 kg. - Valmistajalta saatavana neljä kokoa (S, M, L ja XL). Jokaisessa koossa istuinleveys on 42 cm, istuimen syvyys 40 cm. - Mitta lonkasta kantapäähän Koko L n. 90 cm - Lisävarusteena käsinojat, niskatuki ja neopreeninen 4-piste liiviturvavyö sekä suksi

Nokkapyörä joka voidaan asentaa pyörätuoleihin joissa on pystyt kiinteät etuputket. Kiinnitys pikalukitsimilla, sovittamiseen ja alkusäätämiseen tarvitaan työkaluja. Iso 16" rengas helpottaa maastossa liikkumista reippaasti.
Nokkapyörä joka voidaan asentaa pyörätuoleihin joissa on pystyt kiinteät etuputket. Kiinnitys pikalukitsimilla, sovittamiseen ja alkusäätämiseen tarvitaan työkaluja. Iso 16" rengas helpottaa maastossa liikkumista reippaasti.
Upsee, koko M ja L
Vuokrahinta 15 € / vko
- Upsee soveltuu lapsille, jotka varaavat omille jaloilleen.
- Mahdollistaa lapselle kokemuksen pystyasennosta
- Harjoittaa lasta kannattamaan painoa omilla jaloillaan ja jättää taluttajan sekä talutettavan kädet vapaaksi
- Upseeta voi käyttää mm.arkiaskareissa (hampaiden pesu, imurointi jne) ja leikeissä
- Mukana erikoissandaalit, joihin asetetaan sekä aikuisen, että lapsen jalat. Tämä mahdollistaa samanaikaisen askeltamisen.
- Upsee on kokoa L, joka soveltuu n. 6-8 -vuotiaalle lapselle (valmistajalta on saatavana neljää kokoa; XS, S, M ja L).
Upsee, koko M ja L Vuokrahinta 15 € / vko - Upsee soveltuu lapsille, jotka varaavat omille jaloilleen. - Mahdollistaa lapselle kokemuksen pystyasennosta - Harjoittaa lasta kannattamaan painoa omilla jaloillaan ja jättää taluttajan sekä talutettavan kädet vapaaksi - Upseeta voi käyttää mm.arkiaskareissa (hampaiden pesu, imurointi jne) ja leikeissä - Mukana erikoissandaalit, joihin asetetaan sekä aikuisen, että lapsen jalat. Tämä mahdollistaa samanaikaisen askeltamisen. - Upsee on kokoa L, joka soveltuu n. 6-8 -vuotiaalle lapselle (valmistajalta on saatavana neljää kokoa; XS, S, M ja L).
Vuokrahinta 15 €/viikko
Comfortable plus duo (40 cm x 125 cm x 75 cm x 35 cm)
Neopreenipintainen tyhjiötyyny, jota voidaan käyttää asennon tukemisessa välineessä kuin välineessä.
Tyhjiötyyny muotoillaan haluttuun asentoon ja mukana tulevan pumpun avulla imetään ylimääräiset ilmat pois. Tyyny jää haluttuun muotoon ja se tukee yksilöllisesti käyttäjän asentoa.
Vuokrahinta 15 €/viikko Comfortable plus duo (40 cm x 125 cm x 75 cm x 35 cm) Neopreenipintainen tyhjiötyyny, jota voidaan käyttää asennon tukemisessa välineessä kuin välineessä. Tyhjiötyyny muotoillaan haluttuun asentoon ja mukana tulevan pumpun avulla imetään ylimääräiset ilmat pois. Tyyny jää haluttuun muotoon ja se tukee yksilöllisesti käyttäjän asentoa.
Vuokrahinta: 20 €/vko
Pelikassi sisältää välineet seuraaviin helposti sovellettaviin peleihin:

Pöytäkeilailu, pöytäpeli, tarkkuusboccia, sisäcurling ja puhallustikka. Pelikassi on suuri jääkiekkovarustekassi ja lisäksi pitkät välineet tulevat suksipussissa, sisäcurling omassa erillisessä kassissaan sekä puhallustikan taustalevy erikseen.

Ohjeet ja pelien hankintatiedot, sekä tee se itse - ohjeet näihin peleihin löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta www.malike.fi
Vuokrahinta: 20 €/vko Pelikassi sisältää välineet seuraaviin helposti sovellettaviin peleihin: Pöytäkeilailu, pöytäpeli, tarkkuusboccia, sisäcurling ja puhallustikka. Pelikassi on suuri jääkiekkovarustekassi ja lisäksi pitkät välineet tulevat suksipussissa, sisäcurling omassa erillisessä kassissaan sekä puhallustikan taustalevy erikseen. Ohjeet ja pelien hankintatiedot, sekä tee se itse - ohjeet näihin peleihin löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta www.malike.fi
-Yhdistelmäpyörä soveltuu lapsille ja nuorille jotka eivät itse pysty osallistumaan pyörän hallintaan tai polkemiseen.
- Pyörän etuistuin on irroitettavissa toimivaksi pyörätuoliksi.
- Etuistuimen istuinsyvyys 37 cm ja istuinleveys 29 cm.
- Etuistuimessa on kallistus ja säädettävät vartalontuet ja nelipistevyöt.
- Niskatuki ja jalkalauta on myös säädettävissä.
-Yhdistelmäpyörä soveltuu lapsille ja nuorille jotka eivät itse pysty osallistumaan pyörän hallintaan tai polkemiseen. - Pyörän etuistuin on irroitettavissa toimivaksi pyörätuoliksi. - Etuistuimen istuinsyvyys 37 cm ja istuinleveys 29 cm. - Etuistuimessa on kallistus ja säädettävät vartalontuet ja nelipistevyöt. - Niskatuki ja jalkalauta on myös säädettävissä.
Vuokrahinta: 20 €/vko
- Pyörää voi käyttää niin nojapyöränä kuin polkupyörän peräpyöränäkin.
- Peräpyöränä soveltuu hyvin erityistä tukea tarvitseville henkilöille.
- Nojapyörä toimii vaihtoehtona kolmipyöräiselle pyörälle.
- Soveltuu 1,10 – 1,50 m pituisille käyttäjille.
- Pyörä on varustettu turvavyöllä, ja voidaan liittää erilaisia poljinratkaisuja.
- Pyörä on musta ja siinä on 7 vaihdetta pakkavaihteella.
Vuokrahinta: 20 €/vko - Pyörää voi käyttää niin nojapyöränä kuin polkupyörän peräpyöränäkin. - Peräpyöränä soveltuu hyvin erityistä tukea tarvitseville henkilöille. - Nojapyörä toimii vaihtoehtona kolmipyöräiselle pyörälle. - Soveltuu 1,10 – 1,50 m pituisille käyttäjille. - Pyörä on varustettu turvavyöllä, ja voidaan liittää erilaisia poljinratkaisuja. - Pyörä on musta ja siinä on 7 vaihdetta pakkavaihteella.
Vuokrahinta: 30 €/vko
- Duett-yhdistelmäpyörästä saa etuosan helposti irrotettua toimivaksi pyörätuoliksi.
- Pyörätuolin istuimen syvyys on 40 cm ja leveys 46 cm.
- Istuimessa on 5-pisteturvavyöt.
- Pyörässä on säädettävät jalkatuet. Se soveltuu lapsille ja aikuisille, jotka eivät itse pysty osallistumaan pyörän ohjaamiseen tai polkemiseen.
- Kokonaispaino n. 42 kiloa.
Mitat
Pyörätuoliosa:
- Pituus jalkatuen kanssa 140 cm, leveys 69 cm, korkeus niskatuen kanssa 107 cm
Pyörä:
- Pituus 131 cm
- Leveys 36 cm
- Korkeus 85 cm
Vuokrahinta: 30 €/vko - Duett-yhdistelmäpyörästä saa etuosan helposti irrotettua toimivaksi pyörätuoliksi. - Pyörätuolin istuimen syvyys on 40 cm ja leveys 46 cm. - Istuimessa on 5-pisteturvavyöt. - Pyörässä on säädettävät jalkatuet. Se soveltuu lapsille ja aikuisille, jotka eivät itse pysty osallistumaan pyörän ohjaamiseen tai polkemiseen. - Kokonaispaino n. 42 kiloa. Mitat Pyörätuoliosa: - Pituus jalkatuen kanssa 140 cm, leveys 69 cm, korkeus niskatuen kanssa 107 cm Pyörä: - Pituus 131 cm - Leveys 36 cm - Korkeus 85 cm
Vuokrahinta: 40 €/vko
- Pyörä soveltuu lapsille ja aikuisille, jotka eivät itse pysty osallistumaan pyörän ohjaamiseen tai polkemiseen.
- Duett-yhdistelmäpyörästä saa etuosan helposti irroitettua toimivaksi pyörätuoliksi.
- Pyörätuolin istuimen syvyys on 40 cm ja leveys 46 cm. Tukityynyin ja lisävarustein istuin saadaan sopivaksi pienikokoisellekin käyttäjälle.
- Istuinosa taittuu kokoon, jalkatuet ovat säädettävät ja kääntyvät sivuille.
- Istuimessa on 4-pisteturvavyö.
- Moottori käynnistyy ohjaustangossa olevasta kaasuttimesta (maksiminopeus 14 km/h ja lataus riittää n. 20 km matkaan tasaisella tiellä.
- Kokonaispaino n. 42 kiloa.

Mitat
Pyörätuoliosa:
- Pituus jalkatuen kanssa 140 cm, leveys 69 cm, korkeus niskatuen kanssa 107 cm.

Pyörä:
- Pituus 131 cm
- Leveys 36 cm
- Korkeus 85 cm
Vuokrahinta: 40 €/vko - Pyörä soveltuu lapsille ja aikuisille, jotka eivät itse pysty osallistumaan pyörän ohjaamiseen tai polkemiseen. - Duett-yhdistelmäpyörästä saa etuosan helposti irroitettua toimivaksi pyörätuoliksi. - Pyörätuolin istuimen syvyys on 40 cm ja leveys 46 cm. Tukityynyin ja lisävarustein istuin saadaan sopivaksi pienikokoisellekin käyttäjälle. - Istuinosa taittuu kokoon, jalkatuet ovat säädettävät ja kääntyvät sivuille. - Istuimessa on 4-pisteturvavyö. - Moottori käynnistyy ohjaustangossa olevasta kaasuttimesta (maksiminopeus 14 km/h ja lataus riittää n. 20 km matkaan tasaisella tiellä. - Kokonaispaino n. 42 kiloa. Mitat Pyörätuoliosa: - Pituus jalkatuen kanssa 140 cm, leveys 69 cm, korkeus niskatuen kanssa 107 cm. Pyörä: - Pituus 131 cm - Leveys 36 cm - Korkeus 85 cm
Vain nouto, ei toimitusta matkahuollon kautta
Rinnakkain poljettava pyörä (Fun2Go)
Vuokrahinta: 50 €/vko
- Mahdollistaa pyöräilyn rinnakkain.
- Pyörässä on apumoottori.
- Istumien etäisyys säädettävissä. Avustettavan istuimessa sivutuet.
- Ohjaustangon korkeuden säätö.
- Mahdollisuus valita polkeminen vapaaksi tai pakottavaksi.
- 8-vaihdetta, hydrauliset levyjarrut
- Jalkatuet.

Pyörän tekniset tiedot:
- pituus 195 cm
- leveys 104 cm
- paino 50 kg
- renkaan 20”
- pyöräilijöiden maksimipaino yhteensä 260 kg
Vain nouto, ei toimitusta matkahuollon kautta Rinnakkain poljettava pyörä (Fun2Go) Vuokrahinta: 50 €/vko - Mahdollistaa pyöräilyn rinnakkain. - Pyörässä on apumoottori. - Istumien etäisyys säädettävissä. Avustettavan istuimessa sivutuet. - Ohjaustangon korkeuden säätö. - Mahdollisuus valita polkeminen vapaaksi tai pakottavaksi. - 8-vaihdetta, hydrauliset levyjarrut - Jalkatuet. Pyörän tekniset tiedot: - pituus 195 cm - leveys 104 cm - paino 50 kg - renkaan 20” - pyöräilijöiden maksimipaino yhteensä 260 kg
Vuokrahinta: 10 €/vko
-Kanoottituoli on kevyt siirettävä tuoli
kanoottiin, veneisiin, rannoille jne.
- Selkänoja ja sivutuet antavat vartalolle tukea.
- Tuoli on päällystetty solumuovilla.
- Tuoli kiinnitetään liinoilla kanootin keskitankoon.
- Lasta tai aikuista ei saa koskaan kiinnittää tuoliin vesillä ollessa.
- Lisävarusteena Handiposen säädettävä selkätuki, jossa tarrakiinnitteiset niska-, lantio- ja haaratuki.
Vuokrahinta: 10 €/vko -Kanoottituoli on kevyt siirettävä tuoli kanoottiin, veneisiin, rannoille jne. - Selkänoja ja sivutuet antavat vartalolle tukea. - Tuoli on päällystetty solumuovilla. - Tuoli kiinnitetään liinoilla kanootin keskitankoon. - Lasta tai aikuista ei saa koskaan kiinnittää tuoliin vesillä ollessa. - Lisävarusteena Handiposen säädettävä selkätuki, jossa tarrakiinnitteiset niska-, lantio- ja haaratuki.
Vuokrahinta: 40 €/viikko
Ilmatäytteinen poljettava kajakki. Kajakki on erittäin tukeva ja turvallinen. sillä voi vaihtoehtoisesti joko meloa tai polkea. Kajakki menee kuljetusta varten kasaan ja mahtuu isoon varustelaukkuun, kulkee siis auton takakontissa. Kajakki on kaksipaikkainen, sen kantavuus on 272 kg. Pituus 427 cm, leveys 91 cm ja paino 30 kg.
Vuokrahinta: 40 €/viikko Ilmatäytteinen poljettava kajakki. Kajakki on erittäin tukeva ja turvallinen. sillä voi vaihtoehtoisesti joko meloa tai polkea. Kajakki menee kuljetusta varten kasaan ja mahtuu isoon varustelaukkuun, kulkee siis auton takakontissa. Kajakki on kaksipaikkainen, sen kantavuus on 272 kg. Pituus 427 cm, leveys 91 cm ja paino 30 kg.