Liity Jaatisen jäseneksi

Jaatisella ei tunneta kunta- eikä diagnoosirajoja. Meille kaikki ovat tervetulleita! 

Jäseneksemme voivat liittyä kaikki erityislapsiperheet ilman kunta- tai diagnoosirajoja. Voit olla vammaisen lapsen tai nuoren vanhempi tai muu läheinen.

Kannatusjäseneksemme voi liittyä kuka tahansa. Olet sitten vaikkapa alan ammattilainen tai henkilö jolle vammaiset lapset ovat muuten vain lähellä sydäntä ja haluat tukea toimintaamme. Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä myös Jaatisen kannatusjäseneksi.

Voit liittyä jäseneksi TÄSTÄ

Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa ja se kattaa koko perheen. Olemme Sinuun yhteydessä pian lomakkeen täytön jälkeen.


Jäsenedut (perheet)

  • Voit varata Jaatisen Majan oman perheesi yksityiskäyttöön silloin, kun Maja ei ole varattuna muuhun käyttöön.

  • Voit varata Majan yksityistilaisuuksiasi, kuten vammaisen lapsen, tai nuoren syntymäpäiväjuhlia varten. Tilamme ovat täysin esteettömät ja tiloissa voi juhlia jopa 50 henkeä samaan aikaan!

  • Saat jäsenkirjeet, jossa kerromme mm. tulevista tapahtumista.  

  • Jäsenperheet pääsevät lainaamaan Pelivuokraamon soveltavia pelejä ilmaiseksi esimerkiksi kesäjuhliin tai lapsen syntymäpäiville ohjelmanumeroksi. 

  • 30 % yleisalennusta Tevellan normaalihintaisista tarvikkeista ja varusteista. Tämä alennus ei koske kalusteita eikä kampanjahintaisia tuotteita. Ota yhteys Jaatisen henkilökuntaan saadaksesi alennuksen.

  • taikofon.fi antaa Jaatisen jäsenille 10 prosentin alennuksen Taikofoneista. Tilaukset tulee tehdä sähköpostitse info@flexound.com, sillä alennuksen yhdistäminen ei onnistu verkkokaupassa. Muistathan kertoa että olet Jaatisen jäsen. Tilauksiin on hyvä laittaa samalla toimitusosoite (yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero + sähköpostiosoite) ja laskutusosoite.
    ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat liittyä myös Jaatisen kannatusjäseneksi.

Ota meihin yhteyttä: akseli(at)jaatinen.info tai p. 09 477 1002, niin kerromme lisää kannatusjäsenyydestä!