Liity Jaatisen jäseneksi

Jaatisella ei tunneta kunta- eikä diagnoosirajoja. Meille kaikki ovat tervetulleita! 

Jäseneksemme voi liittyä kuka tahansa. Voit olla vammaisen lapsen tai nuoren vanhempi, läheinen, alan ammattilainen tai henkilö jolle vammaiset lapset ovat muuten vain lähellä sydäntä. Yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat liittyä myös Jaatisen kannatusjäseneksi.

Voit liittyä jäseneksi TÄSTÄ

Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa ja se kattaa koko perheen. Olemme Sinuun yhteydessä pian lomakkeen täytön jälkeen.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Jäsenedut

  • Voit varata Jaatisen Majan oman perheesi yksityiskäyttöön silloin, kun Maja ei ole varattuna muuhun käyttöön.


  • Voit varata Majan yksityistilaisuuksiasi, kuten vammaisen lapsen, tai nuoren syntymäpäiväjuhlia varten. Tilamme ovat täysin esteettömät ja tiloissa voi juhlia jopa 60 henkeä samaan aikaan!


  • Saat jäsenkirjeet, jossa kerromme mm. tulevista tapahtumista. Jäsenkirjeen myötä pääset ilmoittautumaan tapahtumiin ja kerhoihin ennen kuin niitä mainostetaan muissa tiedotuskanavissamme. 


  • Jäsenperheet pääsevät lainaamaan Pelivuokraamon soveltavia pelejä ilmaiseksi esimerkiksi kesäjuhliin tai lapsen syntymäpäiville ohjelmanumeroksi. 


  • 30 % yleisalennusta Tevellan normaalihintaisista tarvikkeista ja varusteista. Tämä alennus ei koske kalusteita eikä kampanjahintaisia tuotteita. Ota yhteys Jaatisen henkilökuntaan saadaksesi alennuksen.


  • taikofon.fi antaa Jaatisen jäsenille 10 prosentin alennuksen Taikofoneista. Tilaukset tulee tehdä sähköpostitse info@flexound.com, sillä alennuksen yhdistäminen ei onnistu verkkokaupassa. Muistathan kertoa että olet Jaatisen jäsen. Tilauksiin on hyvä laittaa samalla toimitusosoite (yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero + sähköpostiosoite) ja laskutusosoite.Yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat liittyä myös Jaatisen kannatusjäseneksi.

Ota meihin yhteyttä: akseli(at)jaatinen.info tai p. 09 477 1002, niin kerromme lisää kannatusjäsenyydestä!