Liity Jaatisen jäseneksi

Jaatisella ei tunneta kunta- eikä diagnoosirajoja. Meille kaikki ovat tervetulleita! 

Jäseneksemme voivat liittyä kaikki erityislapsiperheet ilman kunta- tai diagnoosirajoja. Voit olla vammaisen lapsen tai nuoren vanhempi tai muu läheinen.

Kannatusjäseneksemme voi liittyä kuka tahansa. Olet sitten vaikkapa alan ammattilainen tai vammaiset lapset ovat muuten lähellä sydäntäsi ja haluat tukea toimintaamme. Myös yritykset ja yhteisöt voivat liittyä Jaatisen kannatusjäseneksi.

Liity jäseneksi tai kannatusjäseneksi TÄSTÄ

Vuonna 2024 varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 25 € vuodessa ja se kattaa koko perheen. Kannatusjäsenmaksu on valintasi mukaan 25 €, 50 € tai 100 €. 

Olemme Sinuun yhteydessä pian lomakkeen täytön jälkeen.


Jäsenedut (perheet)

  • Voit varata Majan oman perheesi käyttöön tai yksityistilaisuuksia, kuten vammaisen lapsen, tai nuoren syntymäpäiväjuhlia varten. Tilamme ovat täysin esteettömät ja tiloissa voi juhlia jopa 50 henkeä samaan aikaan! (avainkoodimaksu 20 euroa / vuosi)


  • Saat aina Jaatisen harrastusryhmien kausimaksut alennettuun hintaan.


  • Saat jäsenkirjeet, jossa kerromme mm. tulevista tapahtumista.    • 30 % yleisalennusta Tevellan normaalihintaisista tarvikkeista ja varusteista. Tämä alennus ei koske kalusteita eikä kampanjahintaisia tuotteita. Ota yhteys Jaatisen henkilökuntaan saadaksesi alennuksen.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
 

Yritykset, yhteisöt ja myös yksityishenkilöt voivat liittyä Jaatisen kannatusjäseneksi.

Ota meihin yhteyttä: akseli(at)jaatinen.info tai p. 09 477 1002, niin kerromme lisää kannatusjäsenyydestä!