JAATISEN ESITTELYVIDEO

Kuvassa suurista pehmeistä rakennuspalikoista rakennettu aikuisen korkuinen linnoitus jonka päälle on aseteltu Angry Birds -pehmoleluja.
Majalla on paljon tekemistä niin pienemmille kuin isommille touhuajille, oli toimintarajoitteita tai ei. Majalta löytyy muun muassa ilmakiekkoa, ratsastussimulaattoria, pieni liukumäki, sisäkeinu sekä valtavasti monenlaisia leluja. Henkilökunta virittää kävijöiden iloksi myös pyynnöstä interaktiivisen taikalattian. Tervetuloa!
Majan pohjapiirros. Rakennuksen vasemmalla puolella 2. sisäänkäynti jonka läheisyydessä toiminta- ja harrastusvälinevuokraamon tilat, invavessa ja kolme toimistohuonetta. Samalla käytävällä lepohuone ja työntekijöiden pukeutumis- ja suihkutila. Kuvan alaosassa pääsisäänkäynti. Eteisen yhteydessä invavessa. Eteisen jälkeen aula, jossa mm. muskarit kokoontuvat sekä neuvotteluhuone noin 20 hengelle. Aulan jälkeen rakennuksen keskiosassa on iso olohuone/ruokailutila, jonka voi muuntaa myös luentotilaksi 50 hengelle. Olohuoneen yhteydessä iso keittiö sekä pikkukeittiö. Rakennuksen oikeassa reunassa suuri leikkihuone jonka yhteydessä pienempi "teinien" huone sekä invavessa.
Majan pohjapiirroksesta näkyy Majan tilat. Ison ja pienen leikkihuoneen lisäksi Majalla on olohuone, jossa voi ruokailla isompikin porukka tai jossa voi järjestää vaikkapa koulutuksia. Neuvottelutilaa vuokrataan myös ammattilaisten käyttöön. Iso keittiö mahdollistaa ruoanlaiton suuremmallekin seurueelle, pikkukeittiö riittää pienemmälle porukalle. Toimistosiivestä löytyvät harrastus- ja toimintaväline sekä pelivuokraamot.