Vuokraamot

Apu- ja toimintavälinevuokraamo sekä Jaatisen pelivuokraamo sijaitsevat Jaatisen Majalla. 

Vuokraamot ovat auki ma-to klo 10-16 tai sopimuksen mukaan. Yhteydenotot: akseli(at)jaatinen.info tai p. (09) 4771002
Apu- ja toimintavälinevuokraamoa pyöritetään yhteistyössä Malikkeen kanssa. Sieltä löydät apu- ja toimintavälineitä testattavaksi ja vuokrattavaksi, esimerkiksi maastopyörätuoleja, tandempyöriä, laskettelukelkka ja luistelutukia. Tervetuloa tutustumaan!

Jaatisella ja Malikkeella on kesä-heinäkuussa 2020 kampanja, jonka aikana ei peritä vuokria toimintavälineistä. Tavoitteena on tukea poikkeusoloissa vaikeasti vammaisten henkilöiden ulkoilua ja luonnossa liikkumista sekä toimintakyvyn ylläpitoa.

Vuokrattavat apu- ja toimintavälineet sekä varauskalenteri: 
https://www.jaatinen.info/vuokraamot/kenguru-toimintavalinevuokraamo/kengurun-valineita/

Pelivuokraamosta löytyy muun muassa erilaisia helposti sovellettavia pelejä, kuvitettuja loruja sekä erilaisia kuntoutuksen välineitä kuten Taikofon ja painopeittoja. Silloin kun välineet eivät ole vuokralla, ne ovat Majalla vapaasti kävijöiden käytettävissä.

Kuntoutuksen apuvälineitä eli Multivib-patja sekä ratsastussimulaattori ovat kokeiltavissa Majalla. Otathan yhteyttä henkilökuntaan niin opastamme käytössä p. 09 477 1002. 


Kuvassa lapsi istuu nojapyörän kyydissä valmiina polkemaan, äitinsä seisoo pyörän takana ja Jaatisen työntekijä ohjeistaa.