Toivotamme koululuokat ja päiväkotiryhmät lämpimästi tervetulleiksi retkeilemään Majalle!

Maja toimi entisessä elämässään päiväkotina, joten tilaa ja puuhaa riittää. Leikkihuoneesta löytyy monenlaisia leluja, pelejä, autoratoja sekä muun muassa pieni liukumäki, puolapuut ja mahtava kasa isoja, pehmeitä rakennuspalikoita joista voi rakentaa majoja ja linnoja. Leikkihuoneessa on myös kovin suosittu ilmakiekkopöytä. 

Tiloissamme on kolme invavessaa. Käytössänne on myös iso keittiömme, missä voi helposti säilyttää ja lämmittää eväitä. Kaikki tarvittavat astiat ja aterimet löytyvät täältä. 

Henkilökuntamme auttaa aina tarvittaessa ja järjestää paikalle esimerkiksi interaktiivisen taikalattian, jossa on satoja erilaisia lapsia liikkumaan houkuttelevia ohjelmia. Katso lyhyt video taikalattiasta Youtubesta. Henkilökunta opastaa mielellään myös esimerkiksi ratsastussimulaattorin käytössä sekä vibroakustista hoitoa antavan multivib-patjan käytössä.

Majan tiloihin ja Jaatisen toimintaan voi tutustua muutaman minuutin videon kautta:
Majan esittelyvideo


Majalle pääsee julkisilla joko junalla Malminkartanon aseman kautta tai HSL:n bussilla numero 37. Majan pihaan saa pysäköidä ilmaiseksi. Tilamme ovat pyörätuoliystävälliset. 

Meillä voi myös vapaasti käyttää Pelivuokraamon hauskoja pelejä sekä testata vapaana olevia Toiminta- ja harrastusvälinevuokraamon välineitä kuten tandem-polkupyöriä.

Soita 09 477 1002 tai lähetä sähköpostia akseli(at)jaatinen.info ja kysy lisää!

Kuva leikkihuoneesta johon on rakennettu aikuisen ihmisen korkuinen linnoitus värikkäistä, isoista, pehmeistä rakennuspalikoista.
Leikkihuoneeseen voi rakentaa majan tai linnoituksen...
Kuvassa rakennuspalikat ovat levinneet ympäri leikkihuoneen lattiaa. Kolme lasta leikkii niiden keskellä.
...ja tietenkin hajottaa sen!

Opettajien kokemuksia

"Me espoolaisen koulun 8 oppilasta, 2 koulunkäyntiavustajaa ja ope vietimme iloisen päivän Jaatisen majalla. Heti perille saavuttuamme oppilaat ihastelivat ympäristöä : Wau, täällä on hienoa! Ihanaa!

Kerrankin sai olla vapaasti ja kivaa tekemistä riitti! Oli kiipeilyä, pelaamista, askartelua, taikalattiaa ja paljon muuta mukavaa yhteistä tekemistä. Välillä maistuivat omat eväät ja taas jatkettiin kivaa puuhaamista.

Kun lähdettiin takaisin kouluun, oppilaat halusivat lupauksen, että Jaatisen majalle palataan! Niin sovittiin, syksyllä menemme uudestaan. Kiitoksemme avuliaalle, ihanalle henkilökunnalle!

Loistopaikka koulujen retkikohteeksi, voimme suositella lämpimästi!"

Terveisin tyytyväiset oppilaat, koulunkäynninohjaajat  ja Pirjo-ope"Olen erityisluokanopettaja Espoosta ja opetan toiminta-alueittain opiskelevien erityisluokkaa. Luokassani on monenlaista ihastuttavaa oppijaa; toiset liikkuvat vilkkaasti kävellen ja toiset taas seurailevat rauhallisemmin pyörätuolista käsin.

Retkikohteen löytäminen on toisinaan ollut haasteellista, jotta kaikille löytyisi heidän tarpeisiin sopivaa toimintaa. Kävimme viime keväänä koko luokan kanssa kevätretkellä Majalla ja kokemus siitä oli oikein loistava.

Maja itsessään on esteetön ja sinne saapuminen ja talossa liikkuminen toimi erittäin hyvin. Meidät vastaanotettiin suurella lämmöllä ja oppilaat saivat tutustua kukin omalla tavallaan Majan leikkihuoneisiin tai ihan vain lepäillä.

Saimme koulultamme retkieväät ja retkemme tärkein hetki, ruokailu, sujui erittäin hyvin tilavissa ja asianmukaisissa tiloissa Majalla. Oppilaiden wc-hommat sujuivat myös mallikkaasti tiloissa, missä oli huomioitu kaikenlaiset käyttäjät. Retkipäivän tärkein saldo oli iloiset ja tyytyväiset oppilaat ja heitä ohjaavat aikuiset, ketkä totesivat kuin yhdestä suusta: tänne tulemme uudestaan!"