Toivotamme koululuokat ja päiväkotiryhmät lämpimästi tervetulleiksi retkeilemään Majalle!

Majalla ryhmien käytössä on leikkitilaa, aistihuone sekä ruokailutilaa. Meiltä löytyy monenlaisia leluja, pelejä, autoratoja sekä pehmeitä rakennuspalikoita joista voi rakentaa majoja ja linnoja. Majalta löytyy myös kovin suositut ilmakiekkopöytä sekä pelituoli. 

Tiloissamme on kaksi invavessaa. Käytössänne on myös jääkaappi ja mikroaaltouuni, eli eväiden säilyttäminen ja lämmittäminen onnistuu. Kaikki tarvittavat astiat ja aterimet löytyvät täältä. 

Henkilökuntamme auttaa aina tarvittaessa ja järjestää paikalle esimerkiksi interaktiivisen taikalattian, jossa on satoja erilaisia lapsia liikkumaan houkuttelevia ohjelmia. Katso lyhyt video taikalattiasta Youtubesta. Henkilökunta opastaa mielellään myös esimerkiksi ratsastussimulaattorin käytössä.

Meillä voi myös vapaasti käyttää Pelivuokraamon hauskoja pelejä sekä testata vapaana olevia Toiminta- ja harrastusvälinevuokraamon välineitä kuten tandem-polkupyöriä.

Majan tiloihin ja Jaatisen toimintaan voi tutustua muutaman minuutin videon kautta:
Majan esittelyvideo (Huom, video on kuvattu vanhoissa tiloissamme Malminkartanossa)

Tilamme ovat esteettömät.

Soita 09 477 1002 tai lähetä sähköpostia akseli(at)jaatinen.info ja kysy lisää!

 

Saapuminen: Katso lisätietoja tästä linkistä.


 

Kuva leikkihuoneesta johon on rakennettu aikuisen ihmisen korkuinen linnoitus värikkäistä, isoista, pehmeistä rakennuspalikoista.
Leikkihuoneeseen voi rakentaa majan tai linnoituksen...
Kuvassa rakennuspalikat ovat levinneet ympäri leikkihuoneen lattiaa. Kolme lasta leikkii niiden keskellä.
...ja tietenkin hajottaa sen!