Tieto, tuki & vaikuttaminen

Yksi Jaatisen päätehtävistä on jakaa ja välittää tietoa asioista, jotka koskettavat vammaisia lapsia, nuoria ja heidän perheitään. Jaammekin runsaasti tietoa, vinkkejä, arjen ideoita ja uutisia heitä koskevista asioista. 

Hyvin tärkeässä roolissa ovat vanhempien jakamat linkit, vinkit ja kokemustieto, joita kokoamme sivustollemme www.jaatistietopankki.fi.

Tervetuloa mukaan jakamaan tukea, iloa ja ideoita!

Jaatinen Facebookissa:

Jaatinen.info on virallinen tiedotuskanavamme Facebookissa, josta löytyy tietoa tapahtumistamme ja toiminnastamme. Siellä jaamme myös ajankohtaisia uutisia ja kirjoituksia, jotka koskettavat vammaisten henkilöiden perheitä. 

Jaatisvanhemmat on suljettu ryhmä, jossa käydään vertaisten kesken keskustelua vammaisperheisiin liittyvistä asioista. Siellä voi myös kysyä neuvoa muilta jaatisvanhemmilta ja jakaa tietoa.

Yhteisesti vammaisten ihmisten asioista on Jaatisen perustama, kaikille vammaisten henkilöiden asioista kiinnostuneille tarkoitettu ryhmä, jossa voi keskustella ja jakaa tietoa vammaisuuteen liittyen. 

Vaaliehdokkaat vammaisen ihmisen asialla on Jaatisen perustama ryhmä, jossa voi käydä keskustelua politiikkaan liittyen. 

Jaatinen Instagramissa:

Jaatinenry löytyy myös Instagramista. 

Jaatinen Twitterissä:

Jaatinenry jakaa uutisia ja vammaisuuteen liittyvää tietoa myös Twitterissä.

Jaatisen Youtube-kanava:

Jaatisen Youtube-kanavalta löydät Jaatisen toimintaan liittyviä videoita. 

#20Tarinaa-blogi

#20tarinaa-blogi kertoo nimensä mukaisesti 20 vammaisen lapsen tai nuoren tarinan.