Maja

Jaatisen Maja on vammaisten lasten, nuorten ja heidän perheidensä oma olohuone. Tapaamispaikka, jonne voi tulla leikkimään, tapaamaan ystäviä ja vertaisia ja jakaa arjen kokemuksia. Jaatisen henkilökunta on paikalla maanantaista torstaihin klo 10-16 ottamaan vastaan leikkijöitä ja heidän vanhempiaan.

Vapaan oleilun lisäksi Majalla järjestetään paljon ohjattua toimintaa ja erilaisia tapahtumia. Tapahtumakalenterista löydät tietoa tapahtumistamme! 

Avainkorttilaiset ovat tervetulleita Majalle klo 8.30-21 välisenä aikana aina kun Maja ei ole varattu tapahtumia tai yksityistilaisuutta varten. Lisäksi avainkorttilaiset voivat varata Majaa esimerkiksi perheen vammaisen lapsen syntymäpäiväjuhlia varten. Majan tapahtuma- ja varaustilanteen löydät Majan varauskalenterista

 

Majan toimisto on avoinna maanantaista torstaihin klo 10.00 - 16.00 tai sovitusti. Puh: 09 477 1002 , sähköposti: akseli(at)jaatinen.info . Meiltä saat apua kaikkeen Jaatiseen liittyvissä asioissa, kuten jäsenyys, Majan käyttö, vuokraamot, tapahtumat ja kerhot. 

 

Lämpimästi tervetuloa!