Kaikkien lasten synttärit

Kaikkien lasten synttärit on juhla ihan kaikille vammaisille lapsille diagnoosi- ja kuntarajoista piittaamatta. Kaikkien lasten synttäreillä jokainen juhlija on yhtä aikaa sekä synttärisankari että juhlavieras. 

Synttäreillä jokainen saa valita itselleen mieluisen lahjan, ohjelmassa on aina esiintyjä, discoilua, leikkimistä, herkuttelua... Mitä nyt mahtaviin synttärijuhliin kuuluukin!

Kaikkien lasten synttäreiden taustalla on vammaisten lasten vanhempien vertaiskeskustelut vuosia sitten. Silloin kävi ilmi, että monet vammaiset lapset eivät saa kutsuja syntymäpäiväjuhliin, tai jos he haluaisivat järjestää omat juhlat, kutsuttavia ei löydy tai heidän paikalle pääseminen on vaikeaa. Niinpä Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry päätti tehdä asialle jotain: järjestää synttärijuhlat ihan kaikille vammaisille lapsille! 

Juhlat ovatkin olleet valtavan suosittuja. Niitä on järjestetty jo monena vuonna ja usealla eri paikkakunnalla Helsingin lisäksi.

Kaikkien lasten synttärit tarvitsee toteutuakseen aina sponsoreiden ja lahjoittajien tuen. Mikäli voit lahjoittaa (tai tunnet tahon jolta lahjoja voi pyytää) lahjoiksi sopivia leluja, kirjoja, teini-ikäisille sopivia lahjoja, lahjakortteja, tai haluat sponsoroida esimerkiksi synttärikakun ostamista tai esiintyjän palkkaamista, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse akseli(at)jaatinen.info tai puhelimitse p. 09 477 1002. Olemme valtavan kiitollisia kaikesta tuesta. 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠