Vammaisperheyhdistys Jaatinen varautuu koronatilanteen heikentymiseen

2.12.2021

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri ovat tällä hetkellä koronaviruksen leviämisalueita.

Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry haluaa toimia vastuullisesti ja minimoida riskiryhmiin kuuluvien vammaisperheiden tartuntariskiä. Monet jäsenperheidemme lapset ovat vielä rokottamatta.


Vuodenvaihteen 2021-2022 aukiolo, tapahtumat ja käytännöt  

Jaatisen Maja on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-16 joulukuun 16. päivään asti. Koronatilanteen vaikeutumisen takia rajoitamme osallistujamäärää kerhoissamme, tapahtumissamme ja Majalla 20 henkilöön. Ilmoittauduthan mukaan leikkimään viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Näin voimme huolehtia paremmin turvallisesta vierailusta Majalla.

Tulethan mukaan vain terveenä ja huolehdithan käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Uudellamaalla on voimassa 16.1.2022 saakka laaja maskisuositus rokotussuojan tasosta riippumatta kaikille 12 vuotta täyttäneille ja tätä vanhemmille.

Jaatisen joulujuhla siirtyy verkkoon: laulamme joululauluja tänä vuonna yhdessä etänä sunnuntaina 12.12. klo 15-16. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Huomioithan, että Maja on poikkeuksellisesti suljettuna tiistaina 7.12. klo 13 asti ja keskiviikkona 15.12. koko päivän.

Jaatisen Maja on joululomalla 17.12.2021-9.1.2022. Avainkortit eivät ole tällöin käytössä.

Seuraamme epidemian kehittymistä, ja noudatamme toiminnassamme viranomaissuosituksia. Tiedotamme tammikuussa alkuvuoden toiminnasta Majalla.


Ilmoittautumiset Majalle ja etäjoulujuhlaan sähköpostitse: akseli@jaatinen.info.

Toivotamme vammaisperheille hyvää itsenäisyyspäivää ja onnellista joulunaikaa!