Kolmelle henkilölle ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa opiskelijan harjoitustyönä

24.1.2022

Sairaanhoitaja, kätilö ja terveydenhoitaja (AMK), Jaatisesta tuttu Taina Suominen opiskelee ratkaisukeskeisen lyhytterapian psykoterapeutiksi ja etsii harjoitusasiakkaita. Tapaamiset ovat maksuttomia ja tapahtuvat nykytilanteen vuoksi etänä. Lue lisää Tainan sanoin:

"Ratkaisukeskeinen lyhytterapia soveltuu avuksi monenlaisiin elämän haasteisiin, kuten akuutteihin elämänkriiseihin, stressiin, uupumukseen, masennukseen ja terveydellisiin haasteisiin. Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa suunnataan kohti toivottua tulevaisuutta, tavoitteita ja ratkaisuja, jotka lisäävät asiakkaan hyvinvointia ja toimintakykyä. Voimavarat ja vahvuudet nostetaan esille sekä korostetaan asioita, jotka jo toimivat hyvin elämässä.

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja, kätilö ja terveydenhoitaja (AMK). Olen erikoistunut syöpäsairaanhoitoon ja palliatiiviseen hoitoon. Päätyöni on tällä hetkellä HUS Syöpäkeskuksen Palliatiivisessa keskuksessa. Työkokemusta minulla on mm. lapsivuodeosastolta, rintasyöpäpotilaiden ja palliatiivisten potilaiden parista sekä Jaatinen ry:stä. Minulla on kaksi erityislasta. Työotteeni on rauhallinen ja kuunteleva. Asiakaskohtaamisissa minulle tärkeää on luottamuksellisuus, kunnioitus, empatia ja huumori.

Opiskelen Lyhytterapiainstituutin järjestämässä ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutuksessa, jonka laajuus on 40 opintopistettä. Koulutukseen kuuluu asiakasharjoittelu, johon etsin harjoitusasiakkaita. Tapaamiset ovat maksuttomia ja koronaepidemian vuoksi tapahtuvat etäyhteydellä. Tapaamisten määrä sovitaan tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Yksikin kerta voi riittää ja auttaa. 

Otathan yhteyttä matalalla kynnyksellä, sähköpostin välityksellä. Etsitään yksilöllisiä keinoja lisätä hyvinvointiasi.

Ystävällisin terveisin

Taina Suominen

suominenta(at)gmail.com "