Etsimme Linnanmäelle 10 henkilöä testaamaan palvelujen esteettömyyttä

5.10.2021

Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry etsii 10 henkilöä testaamaan ja kokeilemaan Linnanmäen palveluja esteettömyyden näkökulmasta. 

Linnanmäen tavoitteena on tehdä huvipuistosta entistä esteettömämpi ja kehittää näin asiakaskokemusta. Olisitko sinä kiinnostunut huvittelupäivästä Valokarnevaaleilla ja jakamaan kokemuksesi ja asiantuntijuutesi esteettömyyden osalta?

Linnanmäki tarjoaa sinulle ja yhdelle seuralaisellesi päivän Linnanmäellä sisältäen rannekkeet, ruokailun, pelaamista ja herkuttelua. Huvittelupäivän voit valita itse väliltä 19.-22.10.2021. Sitoudut kokeilemaan eri palveluita ja raportoimaan niistä sovitulla tavalla esimerkiksi täyttämällä lomakkeen. Kokemuksiasi hyödynnetään Linnanmäen kehitystyössä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä muutaman lauseen esittely itsestäsi ja kokemuksesi esteettömien palveluiden käytöstä. Kerro myös, mikä päivä sinulle sopisi huvitteluun 19.-22.10.2021 väliseltä ajalta. Laita viestiä hille.terho@linnanmaki.fi viimeistään maanantaina 11.10.2021. Ilmoitamme mukaan valituille henkilöille asiasta viikon 41 lopussa.