Jäsenyys

Jaatisella ei tunneta kunta- eikä diagnoosirajoja. Meille kaikki ovat tervetulleita! 

Jäseneksemme voi liittyä kuka tahansa. Voit olla vammaisen lapsen tai nuoren vanhempi, läheinen, alan ammattilainen tai henkilö jolle vammaiset lapset ovat muuten vain lähellä sydäntä. 

Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa ja se kattaa koko perheen. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä sivun alalaidassa olevan lomakkeen. Olemme Sinuun yhteydessä pian lomakkeen täytön jälkeen.Jäsenedut

  • Olet oikeutettu hankkimaan avainkortin, jolla pääset käyttämään Majan tiloja iltaisin ja viikonloppuisin silloin, kun Maja ei ole varattu muuhun toimintaan.  • Voit varata Majan yksityistilaisuuksiasi, kuten vammaisen lapsen, tai nuoren syntymäpäiväjuhlia varten. Tilamme ovat täysin esteettömät ja tiloissa voi juhlia jopa 60 henkeä samaan aikaan!  • Saat jäsenkirjeet, jossa kerromme mm. tulevista tapahtumista. Jäsenkirjeen myötä pääset ilmoittautumaan tapahtumiin ja kerhoihin ennen kuin niitä mainostetaan muissa tiedotuskanavissamme.   • Jäsenenä pääset lainaamaan Pelivuokraamon soveltavia pelejä ilmaiseksi esimerkiksi kesäjuhliin tai lapsen syntymäpäiville ohjelmanumeroksi.   • Syöttämällä koodin JAATRY Tevellan verkkokaupassa www.tevella.fi Jaatisen jäsenet saavat 10 prosentin alennuksen valikoimissa olevien painopeittojen normaalihinnoista.  • Tarmokas Design avaa kesän kynnyksellä verkkokaupan ja Jaatisen jäsenet tulevat saamaan 10 prosentin alennuksen verkkokaupan valikoimasta  • taikofon.fi antaa Jaatisen jäsenille 10 prosentin alennuksen Taikofoneista. Tilaukset tulee tehdä sähköpostitse info@flexound.com, sillä alennuksen yhdistäminen ei onnistu verkkokaupassa. Muistathan kertoa että olet Jaatisen jäsen. Tilauksiin on hyvä laittaa samalla toimitusosoite (yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero + sähköpostiosoite) ja laskutusosoite.


Yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat liittyä myös Jaatisen kannatusjäseneksi.

Ota meihin yhteyttä: akseli(at)jaatinen.info tai p. 09 477 1002 niin kerromme lisää kannatusjäsenyydestä!

Haluan liittyä jäseneksi: