Kuntoutuksen apuvälineet Majalla


Multivib-patja

Multivib-patjan avulla annetaan vibroakustista hoitoa. Se perustuu matalataajuiseen äänivärähtelyyn ja sen hoitaviin vaikutuksiin ihmiskehossa. Fysioakustisesta hoidosta on hyötyä mm. kipupotilaille, stressin lievittämiseen, spastisuuteen, AVH-kuntoutukseen, unettomuuden hoitoon ja ihan vain rentoutumiseen ja palautumiseen. Tervetuloa kokeilemaan! Varmistathan että Majalla on henkilökuntaa paikalla opastamassa p. 09 477 1002.


Kuvassa on sininen Multivib-patja sekä tietokone josta patja ohjelmoidaan. Multivib-patja on ulkonäöltään tavallisen patjan näköinen.
Multivib-patja
Ratsastussimulaattori on laite jossa on satulaa muistuttava istuinosa sekä etupaneelissa ohjelmointiosio.
Ratsastussimulaattori


Ratsastussimulaattori

Ratsastussimulaattori jäljittelee ratsastusterapian liikkeitä ja harjoittaa niitä lihasryhmiä joihin perinteiset harjoituslaitteet eivät usein vaikuta. Simulaattorin satula liikkuu eteen, taakse, oikealle ja vasemmalle pyrkien horjuttamaan harjoittelijan jatkuvasti pois tasapainon keskiasemasta. Nämä kahdeksikon muodostavat liikkeet vaativat kehon jatkuvaa tasapainottelua. Näin lihasten työskentelyn ja rentoutuksen jatkuva vaihtelu vahvistaa lihaksia vatsan, selän ja reisien alueilla. Samalla kuormitus lantion ja selkärangan alueilla vähenee.