Vertaistukea Omassa kuplassa -podcastista

5.10.2020

Vammaisperheyhdistys Jaatinen tarjoaa uudenlaista vertaistukea vammaisten lasten vanhemmille Sofian ja Sonjan podcastin muodossa. Podcast antaa kuulijoille vertaistukea, tietoa ja iloa. Podcastista kuulijat saavat vinkkejä selviytymiseen, hyvinvointiin ja arjen helpottamiseen voimavarakeskeisen ja positiivisen lähestymistavan kautta.

Sofia Ruokanen ja Sonja Niskanen kertovat, miltä tuntuu, kun terveenä odotettu esikoinen syntyykin vaikeasti vammaisena.

”Tervetuloa meidän Omassa Kuplassa Podcastiin. Meidän podcastissa kerromme teille miltä tuntuu kun lääkäri tulee kertomaan että oma esikoinen on vammautunut vakavasti. Jaamme omat tarinamme siitä miten meistä tuli äitejä vaikeasti vammaisille tytöillemme, pysäyttävimmät hetkemme mutta myös sen miten selviämme kaikesta”, Sofia ja Sonja kirjoittavat.

Podcastit julkaistaan tiistaisin Spotifyssa osoitteessa:

https://open.spotify.com/show/7t1fgvVNtylBHyvnIZUoe9


Kuuntelun voi aloittaa esimerkiksi vertaistukijaksosta, joka ilmestyi tiistaina 29.9.

Tiistaina 6.10.2020 aiheena on:

Kaksi täysin erilaista synnytystä ja kuitenkin sama lopputulos. Sofia ja Sonja kertovat tarinansa siitä, kuinka Alina ja Alisa syntyivät.


Tutustu myös Omassa kuplassa-podcastin Instagram-tiliin:

https://www.instagram.com/omassakuplassapodcast/Podcastissa esitetyt mielipiteet eivät ole Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry:n mielipiteitä.