Minua kuullaan -repun ensimmäinen tasku on avattu

16.6.2021

Minua kuullaan -reppu sisältää tietoa, menetelmiä ja välineitä vammaisen ja erityistä tukea tarvitsevan lapsen, nuoren ja perheen kohtaamiseen lapsiperhepalveluissa ja palveluiden laadun kehittämiseen. 

Minua kuullaan -reppu | Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry (jaatistietopankki.fi)

Repun ensimmäisestä taskusta löytyy:

Tunnista erityislapsiperhe 

On tärkeää tunnistaa erityistä tukea tarvitseva lapsi ja hänen perheensä sosiaali- ja terveyspalvelujen käyttäjänä, sillä erityistä tukea tarvitsevan lapsen ja perheen elämänlaatu on riippuvainen palvelujen saatavuudesta ja toimivuudesta.

Lue lisää: 

Tunnista erityislapsiperhe | Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry (jaatistietopankki.fi)

Reppu julkaistaan osa kerrallaan kesällä ja syksyllä 2021, pysy kuulolla! 

Repun sisältö on vammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien lasten, nuorten, heidän vanhempiensa ja ammattihenkilöiden yhteiskehittämisen tulosta Minua kuullaan -hankkeessa 2018-2021.

  

Minua kuullaan -hanke

Minua kuullaan -hankkeen toteuttivat Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry, Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö ja Kehitysvammaliitto. Toteutuksen mahdollisti Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.  

Valtavan suuri kiitos kaikille osallistuneille ja yhteistyökumppaneillemme Lastensuojen keskusliiton Perheet keskiöön! -hankkeessa, Päijät-Hämeessä, Keski-Uudellamaalla, Helsingissä ja muualla Suomessa!  

Kuvassa panda-karhu, jolla on selässään reppu.