Kutsu Tulevaisuutta luomassa -hankkeen keskustelutilaisuuteen

4.6.2021

Välitämme tärkeän kutsun:

Millainen kulunut koronavuosi on ollut vammaisperheiden näkökulmasta? Mitä toiveita ja tarpeita vammaisperheillä on tulevaisuutta ajatellen? 

Tule keskustelemaan aiheesta vertaisryhmässä ja osallistu samalla kokemuspohjaisen tutkimustiedon tuottamiseen!

Keskusteluja vetää VTT, tutkija Sonja Miettinen Kehitysvammaliitosta. Keskustelutilaisuudet pidetään Teamisissa pienryhmissä (4–8 hlöä). Tavoitteena on vapaamuotoinen kokemusten ja ajatusten jakaminen. Keskustelujen kesto on 1–1,5 tuntia.

Miksi tietoa kootaan?

Arkikokemusten esiin saaminen on hyvin tärkeää, jotta voidaan kehittää erilaisten ihmisten tarpeita paremmin vastaavia toimintamalleja ja palveluita tulevaisuutta varten.

Tämän vuoksi Euroopan Sosiaalirahaston rahoittamassa Tulevaisuutta luomassa -hankkeessa (2021–2023) kerätään vammaisten ihmisten ja heidän omaistensa kokemuksia kuluneen koronavuoden vaikutuksesta arkeen ja palveluihin tilastotietojen ohella. Tutkimustietoa hyödynnetään suoraan kehittämistyössä, jota tehdään hankkeessa luotavissa, laajoissa ja monialaisissa verkostoissa. Toki tutkimus- ja kehittämistyön tulokset myös julkaistaan ja osallistujat saavat julkaisut itselleen niin halutessaan!

Lue lisää hankkeesta tästä linkistä.

Tietosuoja

Keskustelut raportoidaan siten, että yksittäisiä henkilöitä ei ole mahdollista tunnistaa ja tietojen tallennuksesta ja käsittelystä noudatetaan EU:n tietosuoja-asetusta.

Osallistuminen

Valitse alla olevista sinulle sopiva ryhmä ja ilmoittaudu laittamalla sähköpostia osoitteeseen sonja.miettinen[ät]kvl.fi, niin saat linkin tilaisuuteen.

Vammaisten lasten ja nuorten perheille:

to 17.6. klo 17:00 – 18.30

ti 29.6. klo 10:00 – 11.30

ke 4.8. klo 17:00 – 18:30

Kotona asuvien vammaisten aikuisten perheille:

ke 16.6. klo 17:00 – 18:30

ti 29.6 klo 12:30 – 14:00

to 5.8. klo 17:00 – 18:30


Jos nämä ajat eivät sovi, mutta haluat osallistua, ota siltikin yhteyttä! Voimme sopia yksilöhaastattelusta tai jos tulijoita on muitakin, muodostaa ylimääräisen keskusteluryhmän johonkin toiseen ajankohtaan.


Ystävällisin terveisin,

Sonja Miettinen

VTT, tutkija, projektipäällikkö                                                   

Kehitysvammaliitto

Linnoitustie 2B

02600 Espoo

https://www.kehitysvammaliitto.fi/liitto/tutkijat/

s-posti: etunimi.sukunimi@kvl.fi