Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry sekä Autismiyhdistys Paut ry järjestävät yhteistyönä autismiystävällisen elokuvanäytöksen Espoossa Kino Tapiolassa la 8.10.2022 klo 14.00

SUPERMARSU 2 ENNAKKONÄYTÖS!

Elokuva on suomen kielellä puhuttu ja siinä on lisäksi suomenkielinen kuvaileva tekstitys.

Näytös sopii kaikille, joita kovat äänet tai elokuvateatterin pimeys saattavat jännittää. Elokuva esitetään tavallista maltillisemmalla äänenvoimakkuudella, eikä salia pimennetä täysin. Katsomossa saa liikehtiä ja eläytyä, eikä lipunmyynnissä kysellä diagnooseja.

Näytös sopiikin erityislasten lisäksi esimerkiksi pienen lapsen ensimmäiseksi elokuvakokemukseksi.

Elokuva on kaikille avoin ja lipunmyynti tapahtuu Kino Tapiolan normaalien käytäntöjen mukaan.


Osoite

Mäntyviita 2, Espoo


Liput ja lisätiedot

Lipunmyynti Kino Tapiolan lipunmyynnistä tai netistä.

https://www.kinotapiola.fi/naytos/autismiystavallinen-elokuvanaytos-supermarsu-2/


Esteettömyys

Kino Tapiolan sisäänkäynti, sisätilat ja elokuvasali ovat esteettömät ja saavutettavissa esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai lastenrattailla.

Tilavassa salissa ei ole erikseen merkittyjä pyörätuolipaikkoja. Pyörätuolin voi sijoittaa minkä tahansa penkkirivin jompaan kumpaan päätyyn. Pyörätuolia käyttävän asiakkaan tulee lippua ostaessaan valita salikartasta haluamansa rivin reunimmaisin paikka, ja asettaa pyörätuoli ko. rivin päätyyn.

Toinen aulan yleisö-wc:istä on inva-wc.

Lähimmät invamerkityt pysäköintipaikat sijaitsevat Tapiolan uimahallin edustalla, n. 150 metrin etäisyydellä Kino Tapiolasta.

Elokuvasalissa on induktiosilmukka, jonka kuuluvuus on parhaimmillaan salin reunoilla.

Elokuvien kuvailutulkkauksessa on käytössä maksuton MovieReading-sovellus, joka on saatavilla laitteen sovelluskaupasta sekä Android- että iOS-laitteelle.