Kinestetiikka-työpajat 13.4.2019

Aika: 13.4.2019 klo 09 - 11

Paikka: Jaatisen Maja, Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki

 

Kinestetiikkakouluttaja ja fysioterapeutti Minna Sulanen järjestää Miten avustan läheistäni -työpajan perheille, joissa on vaikeasti liikuntavammainen lapsi, nuori tai aikuinen tai jolla on muutoin haasteita liikkumisessa lauantaina 13.4.2019 Jaatisen Majalla (Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki).

Työpajoja järjestetään kaksi: kello 9–11 ja kello 11–13.

Molempiin työpajoihin mahtuu neljä perhettä. Työpaja on maksuton.

 

Ilmoittautumiset 10.4.2019 mennessä sähköpostitse akseli(at)jaatinen.info tai puhelimitse 09 477 1002.


Kinestetiikka keskittyy avustajan ja avustettavan voimavarojen hyödyntämiseen ja helpottaa omaishoitajan ja -hoidettavan arkea. Työpajoissa mietitään keinoja raskaisiin avustustilanteisiin ja harjoitellaan käytännön avustustilanteita avustettavan kanssa. Opettelemme, miten läheistä voi avustaa omia voimia säästäen ja saamme tietoa asentohoidosta, jonka avulla helpotetaan jäykkyyttä sekä lisätään mahdollisesti liikkuvuutta ja kehon hahmotusta.

 

www.kinestetiikka.fi:

"Kinestetiikka on voimavaralähtöinen toimintamalli, joka perustuu ihmisen luonnollisten liikemallien ja aistitoimintojen ymmärtämiseen, ihmisen kunnioittavaan kohtaamiseen sekä näiden merkitykseen oppimiselle ja itsehallinnalle. Se tukee ihmistä hänen perustoiminnoissaan siten, että hän kokee toimintansa mielekkäänä ja kykenee aktiivisesti osallistumaan toimintoihinsa huolimatta sairaudestaan tai vammaisuudestaan."

Lisätietoja: minna.sulanen(at)kinestetiikka.fi