JAETUT TARINAT -KESÄLEIRI 15.6.-18.6.2021

JAETUT TARINAT -KESÄLEIRI

Aika

15.6.-18.6.2021 kello 9.30–15.30

Paikka

Jaatisen Maja, Vellikellonpolku 1, Helsinki

Tervetuloa tarinateatteri- ja tanssikesäleirille!

Päiväleirin aikana tehdään yhdessä tarina- ja esineteatteria, musiikkia, tanssitaan ja tietysti syödään hyvin ja seurustellaan muiden nuorten kanssa.

Leirin pajatyöskentelyssä käsitellään soveltavan taiteen keinoin oman itsensä hyväksymistä ja nuoruutta erilaisten teemojen avulla. Sekä niitä aiheita, joita nuorilta itseltään kumpuaa. Leiri on suunnattu vammaisille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille. Leiri huipentuu perjantain 18.6. nuorten itsensä tuottamaan esitykseen, johon on tervetulleita läheiset ja ystävät.

Jaetut tarinat-leiri ilmainen osallistujille, leiripäivän aikana tarjoillaan yksi lämmin ateria ja välipala.

Ilmoittautuminen leirille:

https://link.webropol.com/s/jaetuttarinatkesaleri2021

Leirin mahdollistaa Suomen Kulttuurirahaston Taidetta hoitolaitoksiin -apuraha Yleisrahastosta, Maire ja Aimo Mäkisen rahasto.

Leirin ohjaajat:

  • Christer Hackman on freelancemuusikko.
  • Noora Västinen on steinerpedagogi, Dance Ability esteettömän tanssin opettaja, tanssitaiteilija, naurujoogaohjaaja, sekä soveltavan ja osallistavan taiteen asiantuntija
  • Milja Kolmonen on tarinateatteriohjaaja, kädentaito- ja taidetoiminnanohjaajana.
  • Taina Huoman on tarinateatteri näyttelijä, klovni ja tanssija.
  • Vea Vanio on tanssitaiteilija, toimintaterapeutti ja joogaopettaja
  • Paula Hackman on sairaanhoitaja, jolla on kokemusta tarinateatterista ja pitkäaikainen kokemus kehitysvammaisten lasten sekä heidän perheidensä hoitotyöstä.
  • Ritva Lehtovaara on Vammaisperheyhdistys Jaatisen toiminnansuunnittelija, joka toimii leirin avustajana ja yhteyshenkilönä.