Majan viikko-ohjelma

Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu ovat edelleen koronavirusepidemian leviämisvaiheessa. Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry haluaa toimia vastuullisesti ja minimoida riskiryhmiin kuuluvien vammaisperheiden tartuntariskiä. Osa tapahtumistamme ja kerhoistamme siirretään myöhempään ajankohtaan. Jaatisen Majan voi kuitenkin varata oman perheen käyttöön.

Majan varaus oman perheen käyttöön

Jaatisen jäsenet voivat varata Majan oman perheensä käyttöön aukioloaikoinamme maanantaista torstaihin klo 10-16. Avainkorttilaiset voivat varata Majan käyttöönsä myös iltaisin ja viikonloppuisin. 24.1.2022 asti Majalla voi osallistua yksityistilaisuuteen oman perheen lisäksi enintään 5 muuta henkilöä.

Tulethan Majalle vain terveenä ja huolehdithan käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Uudellamaalla on voimassa laaja maskisuositus rokotussuojan tasosta riippumatta kaikille 12 vuotta täyttäneille.

Varaa Maja perheenne käyttöön sähköpostitse akseli@jaatinen.info tai puhelimitse p. 09 477 1002.

Lisätietoja

Vältämme lähikontakteja toimistolla ja suosittelemme asioimaan puhelimitse tai sähköpostitse. Noudatamme toiminnassamme viranomaissuosituksia ja terveysturvallisuusohjeita. Seuraamme epidemian kehittymistä ja tiedotamme lisää toiminnastamme.

Lue lisää kerhoista ja tapahtumista:

https://www.jaatinen.info/tapahtumat-kerhot/

Tavoitat meidät maanantaista torstaihin klo 10-16.

Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry

Vellikellonpolku 1, Malminkartano, 00410 Helsinki

sähköposti: akseli@jaatinen.info, p. 09 477 1002


Jaatisen some-kanavilla on tarjolla tietoa, tukea, iloa ja ideoita:

Facebook:  jaatinen.info | Facebook

Instagram: Jaatinenry

Twitter: Jaatinenry

Jaatinen Youtubessa