Vammaisen / erityistä tukea tarvitsevan lapsen vanhempi, miten lapsesi lapsen oikeudet toteutuvat?

Vammaisen / erityistä tukea tarvitsevan lapsen vanhempi, miten toteutuvat lapsesi Lapsen oikeudet? Käytä hetki ja tutki lapsesi hyvinvointia ja lapsen oikeuksien toteutumista osoitteessa
https://link.webropol.com/s/erityislapsen-lapsenoikeudet

Tutustu lapsesi hyvinvointiin ja lapsen oikeuksien toteutumiseen kysymysten avulla 

Kysyimme vammaisten / erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmilta mikä on heidän lastensa hyvinvoinnin ja lapsen oikeuksien toteutumisen kannalta tärkeää. Kokosimme yhdessä kysymyksiä, joihin vastaamalla voi tutkia ja pohtia oman lapsesi hyvinvointia ja lapsen oikeuksien toteutumista monesta eri näkökulmasta.

Ota haaste vastaan! Vastaa kysymyksiin ja pääset tutkimaan lapsesi hyvinvointia. Kysymykset ovat käytettävissäsi 14.11. - 18.12.2022 välisen ajan. 

Pääset kyselyyn tästä (linkki)

  • Kyselyyn vastataan anonyymisti.
  • Halutessasi voit tilata koosteen omasta vastauksestasi lisäpohdintojasi varten (siitä lisätietoa itse kyselyssä).

Vastaamalla vaikutat. Vastauksesi antaa arvokasta tietoa siitä, miten juuri sinä vammaisen / erityistä tukea tarvitsevan lapsen vanhempana koet lapsesi hyvinvoinnin. Vastausten koostetta on mahdollista käyttää vaikuttamistyössä (koosteesta ei ole mahdollista tunnistaa yksittäistä vastaajaa). Jos saamme hyvinvointialueeltasi vähintään 30 vastausta, lähetämme koosteen alueesi toimijoille. Kannusta siis ystäväperheesikin vastaamaan!

Vastaamalla lisäksi osallistut kuulemisen työkalun kehittämiseen. Panoksesi on hyvin arvokas! Kuulemisen työkalujen tarkoitus on vahvistaa perheen ääntä ja tuoda näkyväksi lapsen ja perheen tilanne, jotta palvelut voidaan suunnitella tukemaan heidän hyvinvointiaan. Lisäksi sosionomi-diakoni-opiskelija Anni Nevanperä Porin Diakonia-ammattikorkeakoulusta hyödyntää vastauksia vammaisen lapsen yhdenvertaisuutta käsittelevässä opinnäytetyössään.

Kyselyn järjestää Täyttä elämää -hanke, joka kehittää yhdessä vanhempien ja lasten kanssa kuulemisen työkalua palveluiden suunnittelemiseen. 


Lisätietoa: 

Antaa mielellään Miina Weckroth Täyttä elämää -hankkeesta,sähköposti etunimi.sukunimi(at)jaatinen.info 

Lisätietoja opinnäytetyöstä antaa mielellään myös Anni Nevanperä, sähköposti etunimi.sukunimi (at)student.diak.fi