Musiikki- ja bändiryhmät

Musiikkiterapeuttien vetämät Jaatisen musiikkiryhmät vammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille kokoontuvat Jaatisen Majalla (Vellikellonpolku 1).

Musiikkiryhmissä ei tarvita soittotaitoa. Kappaleita soitetaan kuvionuoteista. Tervetuloa mukaan!

Aika

Maanantaisin syksyllä 2021 

6.9., 20.9., 4.10., 11.10., 25.10., 1.11., 8.11., 15.11., 29.11. ja joulujuhla 12.12.2021

  • Musikantit klo 17.10- 17.40
  • Bändikerho 1 klo 17.50-18.30
  • Bändikerho 2 klo 18.35-19.15

Kausimaksu 

  • syksy 2021
  • Jaatisen jäsenet 120 €/kausi
  • ei-jäsenet 145 €/kausi

Ilmoittautumiset

https://link.webropol.com/s/maanantainmusiikkikerhot2021-2022

​​​​​​
Ryhmät:

1.   Bändikerho on tarkoitettu kaikille bändissä soittamisesta ja/tai laulamisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille tarvittaessa oman avustajansa kanssa. Aiempaa kokemusta soittamisesta ei tarvitse olla ja jokainen pääsee soittamaan oman tasonsa mukaisesti. Harjoiteltavat kappaleet valitaan yhdessä ohjaajien, avustajien ja ryhmäläisten kanssa. Kappaleet voidaan opetella korvakuulolta, kuvionuoteista tai perinteisten nuottien avulla. Kerhossa ei ole yleisavustajaa, lapsella tai nuorella tulee siis aina olla oma avustaja tai vanhempi mukanaan ellei hän kykene toimimaan täysin itsenäisesti. Bändikerhoja on kaksi maanantaisin. Ilmoittaudu: akseli(at)jaatinen.info


2. Musikantit-ryhmä on tarkoitettu kaikille musiikista pitäville vammaisille lapsille yhdessä vanhemman, tai muun avustajan kanssa. Tavoitteena on pitää hauskaa! Ryhmässä harjoitellaan rennossa ja rohkaisevassa ilmapiirissä laulamista, rytmiikkaa, soittamista ja kuuntelemista sekä tietenkin itsensä ilmaisemista. Jokaisen taidot ja mahdollisuudet otetaan kaikessa huomioon. Musikantit ryhmä kokoontuu maanantaisin. Ilmoittaudu: akseli(at)jaatinen.info 
Ryhmän ohjaajat:

Antti Asunmaa valmistui 2016 laaja-alaiseksi musiikkiterapeutiksi Eino Roiha -instituutista ja toimii musiikkiterapeuttina lasten ja nuorten kanssa. 

Antti ohjaa myös erilaisia musiikkiryhmiä kehitysvammaisille, ikäihmisille ja mielenterveyskuntoutujille eri hoitokodeissa. Muusikon töitä Antti on tehnyt sivutoimisesti ja valmistui 2016 Palmgren-konservatoriosta Pop & Jazz muusikoksi.


Mikko Nikula opiskelee musiikkiterapeutiksi Eino Roiha -instituutissa. Aiemmalta koulutukseltaan hän on sosionomi. Tällä hetkellä Mikko työskentelee mielenterveyskuntoutujien parissa ja ohjaa muun muassa kuntoutujien bändiryhmiä. Muusikon töitä Mikko on tehnyt sivutoimisesti viimeiset viisitoista vuotta. Hän on valmistunut vuonna 2004 Pop & Jazz Konservatoriosta yhtyemuusikoksi.

Tervetuloa musisoimaan kavereiden kanssa rennossa ja rohkaisevassa ilmapiirissä!

Kuvassa nuoria ja heidän aikuisia avustajia soittavat musiikinopettajan johdolla eri instrumentteja piirimuodostelmassa.