Bändiryhmät


Musiikkiterapeuttien vetämät Jaatisen bändiryhmät on suunnattu kouluikäisille vammaisille lapsille ja nuorille.

Ryhmät kokoontuvat Jaatisen Majalla maanantaisin. Bändiryhmissä ei ole ohjaajien lisäksi avustajia, joten lapsella tai nuorella olisi hyvä olla oma avustaja/vanhempi mukanaan, mikäli hän tarvitsee fyysistä avustamista ryhmässä toimimisessa.

Bändiryhmiä on kolme, jotka on jaoiteltu lapsen musisointikokemuksen mukaan. Soittotaitoa ei kuitenkaan tarvita. Kappaleita soitetaan kuvionuoteista. Ryhmäläiset saavat myös itse vaikuttaa soitettaviin kappaleisiin. Tervetuloa mukaan!


Ryhmät:


Alkeisbändi on tarkoitettu kaikille musiikista pitäville vammaisille lapsille tarvittaessa yhdessä vanhemman, tai muun avustajan kanssa. Tavoitteena on pitää hauskaa ja samalla harjoitella bändissa soittamisen ryhmätaitoja. Alkeisbändissä harjoitellaan rennossa ja rohkaisevassa ilmapiirissä laulamista, rytmiikkaa, soittamista ja kuuntelemista sekä tietenkin itsensä ilmaisemista. Jokaisen taidot ja mahdollisuudet otetaan huomioon.


Bändi 1 on tarkoitettu kaikille bändissä soittamisesta ja/tai laulamisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille tarvittaessa oman avustajansa kanssa. Tavoitteena on soittaa enemmän yhtenäisenä bändinä muiden ryhmäläisten kanssa. Jokainen pääsee soittamaan oman tasonsa mukaisesti. Harjoiteltavat kappaleet valitaan yhdessä ohjaajien, avustajien ja ryhmäläisten kanssa. Kappaleet voidaan opetella korvakuulolta, kuvionuoteista tai perinteisten nuottien avulla. 

Bändi 2 on tarkoitettu jo hieman musiikkikokemusta omaaville lapsille ja nuorille., jotka ovat kiinnostuneita bändissä soittamisesta. Mukaan voi tulla myös tarvittaessa oman avustajansa kanssa. Tavoitteena on syventää soittamista yhtenäisenä bändinä. Jokainen pääsee soittamaan oman tasonsa mukaisesti. Harjoiteltavat kappaleet valitaan yhdessä ohjaajien, avustajien ja ryhmäläisten kanssa. Kappaleet voidaan opetella korvakuulolta, kuvionuoteista tai perinteisten nuottien avulla. 


Aika

Syksy 2023 AIKATAULU YM. TARKENTUU VIELÄ KESÄKUUSSA

Maanantaisin, yhteensä 10 kertaa

  • Alkeisbändi klo 17.10- 17.40
  • Bändi 1 klo 17.50-18.30
  • Bändi 2 klo 18.40-19.20


Paikka

Jaatisen Maja, Vellikellonpolku 1, Helsinki (Malminkartano)

Mahdollisuus osallistua halutessaan myös etänä!

Lisätietoja: akseli@jaatinen.info


Kausimaksu 

  • Jaatisen jäsenet 120 €/kausi
  • ei-jäsenet 145 €/kausi

Ilmoittautumiset

Syksyn 2023 ilmoittautuminen avautuu kesäkuussa.