Musiikki- ja bändiryhmät

Musiikkiterapeuttien vetämät Jaatisen musiikkiryhmät vammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille kokoontuvat Jaatisen Majalla (Vellikellonpolku 1).

Musiikkiryhmissä ei tarvita soittotaitoa. Kappaleita soitetaan kuvionuoteista. Tervetuloa mukaan!


Aika

Kevään 2022 kerho on päättynyt. 

Syksyn aikataulu ilmoitetaan piakkoin.

(Maanantaisin keväällä 2022 

  • Musikantit klo 17.10- 17.40
  • Bändikerho 1 klo 17.50-18.30
  • Bändikerho 2 klo 18.35-19.15)

Kausimaksu 

  • Jaatisen jäsenet 120 €/kausi
  • ei-jäsenet 145 €/kausi

Ilmoittautumiset


Syksyn 2022 ilmoittautuminen avautuu lähiaikoina.

​​​​​​
Ryhmät:

1.   Bändikerho on tarkoitettu kaikille bändissä soittamisesta ja/tai laulamisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille tarvittaessa oman avustajansa kanssa. Aiempaa kokemusta soittamisesta ei tarvitse olla ja jokainen pääsee soittamaan oman tasonsa mukaisesti. Harjoiteltavat kappaleet valitaan yhdessä ohjaajien, avustajien ja ryhmäläisten kanssa. Kappaleet voidaan opetella korvakuulolta, kuvionuoteista tai perinteisten nuottien avulla. Kerhossa ei ole yleisavustajaa, lapsella tai nuorella tulee siis aina olla oma avustaja tai vanhempi mukanaan ellei hän kykene toimimaan täysin itsenäisesti. Bändikerhoja on kaksi maanantaisin. Ilmoittaudu: akseli(at)jaatinen.info


2. Musikantit-ryhmä on tarkoitettu kaikille musiikista pitäville vammaisille lapsille yhdessä vanhemman, tai muun avustajan kanssa. Tavoitteena on pitää hauskaa! Ryhmässä harjoitellaan rennossa ja rohkaisevassa ilmapiirissä laulamista, rytmiikkaa, soittamista ja kuuntelemista sekä tietenkin itsensä ilmaisemista. Jokaisen taidot ja mahdollisuudet otetaan kaikessa huomioon. Musikantit ryhmä kokoontuu maanantaisin. Ilmoittaudu: akseli(at)jaatinen.info Kuvassa nuoria ja heidän aikuisia avustajia soittavat musiikinopettajan johdolla eri instrumentteja piirimuodostelmassa.