Anna hetki hyvinvoinnillesi, vanhempi

Vammaisen / erityistä tukea tarvitsevan 
lapsen vanhempi,

miten sinä voit?

Käytä hetki ja tutki omaa hyvinvointiasi
https://link.webropol.com/s/vanhemmanhyvinvointi

Tutustu hyvinvointiisi kysymysten avulla 

Kysyimme vammaisten / erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmilta mikä on heidän oman hyvinvointinsa kannalta tärkeää. Kokosimme yhdessä kysymyksiä, joihin vastaamalla voi tutkia ja pohtia omaa hyvinvointia monesta eri näkökulmasta.

Ota haaste vastaan! Vastaa kysymyksiin ja pääset tutkimaan omaa hyvinvointiasi. Kysymykset ovat käytettävissäsi 6.9. - 15.10.2022 välisen ajan.

Kyselyyn pääset tästä (linkki kyselyyn)

  • Kyselyyn vastataan anonyymisti.
  • Halutessasi voit tilata koosteen omasta vastauksestasi lisäpohdintojasi varten (siitä lisätietoa itse kyselyssä).

Vastaamalla vaikutat. Vastauksesi antaa arvokasta tietoa siitä, miten juuri sinä vammaisen / erityistä tukea tarvitsevan lapsen vanhempana koet oman hyvinvointisi. Vastausten koostetta on mahdollista käyttää vaikuttamistyössä. Jos saamme hyvinvointialueeltasi vähintään 30 vastausta, lähetämme koosteen alueesi toimijoille (huolehdimme siitä, ettei yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa). Kannusta siis ystäväperheesikin vastaamaan!

Usein on hyödyllistä jakaa ajatuksia muiden kanssa. Siksi järjestämme syksyn aikana hyvinvoinnin keskusteluiltoja, jossa voit jatkaa pohdintaa hyvinvoinnista ja peilata ajatuksiasi muiden vanhempien kanssa 5-8 hengen porukassa. Keskustelu voidaan osallistujien tarpeen mukaan järjestää joko etänä tai Jaatisen Majalla Helsingissä. Keskusteluissa on mukana psykoterapeutti Miina Weckroth Täyttä elämää -hankkeesta.

Ilmoittaudu hyvinvoinnin keskusteluiltaan 3.10. mennessä tästä (linkki).

Vastaamalla lisäksi osallistut kuulemisen työkalun kehittämiseen. Panoksesi on hyvin arvokas! Kuulemisen työkalujen tarkoitus on vahvistaa perheen ääntä ja tuoda näkyväksi lapsen ja perheen tilanne, jotta palvelut voidaan suunnitella tukemaan heidän hyvinvointiaan. 

Kyselyn ja keskusteluillat järjestää Täyttä elämää -hanke, joka kehittää yhdessä vanhempien kanssa kuulemisen työkalua palveluiden suunnittelemiseen. 


Lisätietoa: 

antaa mielellään Miina Weckroth Täyttä elämää -hankkeesta,sähköposti etunimi.sukunimi(at)jaatinen.info