Toimintaa

Tervetuloa Jaatisen tapahtumiin ja Majalle (Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki)! Maja on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-16. 

Ilmoittaudu mukaan vapaaseen leikkiaikaan, Leiki-itse -iltoihin ja Kahvikukkasiin viimeistään edellisenä päivänä klo 12.

Jaatinen tarjoaa syksyllä 2020 lastenhoitoa Leiki itse -iltojen aikana. Ilmoita meille VIIKKOA ennen tapahtumaa, jos tarvitset lastenhoitoa: akseli@jaatinen.info.

Tervetuloa mukaan!Kuvassa neljä lasta ja äiti istuvat leikkihuoneen lattialla leikkimässä.
Leiki itse -iltoja järjestetään joka toinen keskiviikko kello 17-19. Silloin Majalta löytyy mukavaa seuraa niin lapsille kuin aikuisille.
Kuvassa down-taapero ruokapöydän ääressä. Kuvan etualalla aamupalaa: jugurttia ja marjoja, croisanttia, vihanneksia, kananmuna, kahvimukeja.
Kahvikukkaset ovat vapaamuotoinen tapaaminen aamupalan merkeissä. Olet tervetullut yksin, kaksin tai koko perheen kanssa turisemaan mukavia vertaisten seuraan.

Jaatisen tapahtumat ja kerhot on tarkoitettu kaikille vammaisperheille lapsen tai nuoren vammaan tai asuinpaikkakuntaan katsomatta. 

Meillä pääsee mun muassa uimaan Pikku-Miinat-uintiryhmässä, musisoimaan musiikki- ja bändikerhoissa, kahvittelemaan vertaistuen äärelle Kahvikukkasissa ja leikkimään vapaasti Leiki itse -illoissa.

Lisäksi järjestämme paljon erilaisia tapahtumia ja juhlia. 

Tervetuloa mukaan toimintaamme!