Toimintaa

Lämpimästi tervetuloa mukaan Jaatisen syksyn 2021 tapahtumiin ja kerhoihin! 

Jaatisen Maja on suljettuna heinäkuun 2021, jolloin avainkortit eivät ole toiminnassa. Apu- ja toimintavälineitä voi palauttaa ja hakea Majalta sovitusti 8.7. asti. Jaatisen jengi palaa töihin 2.8. Odotamme innolla vammaisperheiden tapaamista elokuussa! 


Jaatisen some-kanavilla on tarjolla tietoa, tukea, iloa ja ideoita:

Facebook:  jaatinen.info | Facebook

Instagram: Jaatinenry

Twitter: Jaatinenry

Jaatinen Youtubessa

Kuvassa neljä lasta ja äiti istuvat leikkihuoneen lattialla leikkimässä.
Leiki itse -iltoja järjestetään kerran kuussa keskiviikkoisin kello 17-19. Silloin Majalta löytyy mukavaa seuraa niin lapsille kuin aikuisille.
Kuvassa down-taapero ruokapöydän ääressä. Kuvan etualalla aamupalaa: jugurttia ja marjoja, croisanttia, vihanneksia, kananmuna, kahvimukeja.
Kahvikukkaset ovat vapaamuotoinen tapaaminen aamupalan merkeissä. Olet tervetullut yksin, kaksin tai koko perheen kanssa turisemaan mukavia vertaisten seuraan.

Jaatisen tapahtumat ja kerhot on tarkoitettu kaikille vammaisperheille lapsen tai nuoren vammaan tai asuinpaikkakuntaan katsomatta. 

Meillä pääsee mun muassa uimaan Pikku-Miinat-uintiryhmässä, musisoimaan musiikki- ja bändikerhoissa, kahvittelemaan vertaistuen äärelle Kahvikukkasissa ja leikkimään vapaasti Leiki itse -illoissa.

Lisäksi järjestämme paljon erilaisia tapahtumia ja juhlia. 

Tervetuloa mukaan toimintaamme!