Toimintaa

Koronarajoitusten purkamisen myötä pääsemme taas tapaamaan pienissä ryhmissä Majalla. 

Maja on avoinna koko kesän 2.6.2020 alkaen pääsääntöisesti tiistaista torstaihin klo 10-12 ja 13-15. Majan leikkitiloissa voi olla kerrallaan enintään 10 henkilöä. Ilmoittaudu leikkimään viimeistään edellisenä päivänä klo 12: akseli@jaatinen.info.

Jaatinen tarjoaa kesällä lastenhoitoa Leiki itse -iltojen ja jumppien aikana. Ilmoita meille VIIKKOA ennen tapahtumaa, jos tarvitset lastenhoitoa: akseli@jaatinen.info.

Avainkorttien käytöstä on sovittava etukäteen, tiedustelut puhelimitse, p. 09 477 1002.

Lue lisää kesän tapahtumista!

Tervetuloa mukaan!


  • Jaatisen_kevat_2020_090120.pdf 1 MB
    Katso kevään tapahtumat ja ilmoittaudu mukaan! Voit myös tulostaa PDF:n muistilistaksi. Sivupalkista löytyy lisää tietoa tapahtumista!
Kuvassa neljä lasta ja äiti istuvat leikkihuoneen lattialla leikkimässä.
Leiki itse -iltoja järjestetään joka toinen keskiviikko kello 17-19. Silloin Majalta löytyy mukavaa seuraa niin lapsille kuin aikuisille.
Kuvassa down-taapero ruokapöydän ääressä. Kuvan etualalla aamupalaa: jugurttia ja marjoja, croisanttia, vihanneksia, kananmuna, kahvimukeja.
Kahvikukkaset ovat vapaamuotoinen tapaaminen aamupalan merkeissä. Olet tervetullut yksin, kaksin tai koko perheen kanssa turisemaan mukavia vertaisten seuraan.

Jaatisen tapahtumat ja kerhot on tarkoitettu kaikille vammaisperheille lapsen tai nuoren vammaan tai asuinpaikkakuntaan katsomatta. 

Meillä pääsee mun muassa uimaan Pikku-Miinat-uintiryhmässä, musisoimaan musiikki- ja bändikerhoissa, kahvittelemaan vertaistuen äärelle Kahvikukkasissa ja leikkimään vapaasti Leiki itse -illoissa.

Lisäksi järjestämme paljon erilaisia tapahtumia ja juhlia. 

Tervetuloa mukaan toimintaamme!