Toimintaa

Koronavirustilanteen vuoksi olemme siirtäneet toimintojamme nettiin. Huhtikuussa kerhoistamme alkaa toimia Zoomin kautta esim. Taaperomuskari. Torstain Kahvikukkasiin sinulla on myös mahdollisuus osallistua netin kautta. 

https://tukinet.net/teemat/chattikukkaset/ryhmachatit/

Seuraa ilmoituksiamme nettitapahtumista www.jaatinen.info sekä Facebook- ja Instagram-sivuillamme.

Jaatisen Maja pidetään suljettuna 16.3.-31.5. välisenä aikana, eikä avainkortteja voi käyttää. Kerhomaksut suhteutetaan toteutuneiden kerhokertojen määrään. Avainkorttilaisten varaamia yksityistilaisuuksia siirretään (lisätiedot ja yhteydenotot Kaisa Vuorenmaa, kaisa.vuorenmaa@jaatinen.info

p. 041 538 3033 ma-to klo 10-16). 

Ilmoitamme, kun Maja on jälleen avoinna ja kerhot jatkuvat.

  • Jaatisen_kevat_2020_090120.pdf 1 MB
    Katso kevään tapahtumat ja ilmoittaudu mukaan! Voit myös tulostaa PDF:n muistilistaksi. Sivupalkista löytyy lisää tietoa tapahtumista!
Kuvassa neljä lasta ja äiti istuvat leikkihuoneen lattialla leikkimässä.
Leiki itse -iltoja järjestetään joka toinen keskiviikko kello 17-19. Silloin Majalta löytyy mukavaa seuraa niin lapsille kuin aikuisille.
Kuvassa down-taapero ruokapöydän ääressä. Kuvan etualalla aamupalaa: jugurttia ja marjoja, croisanttia, vihanneksia, kananmuna, kahvimukeja.
Kahvikukkaset ovat vapaamuotoinen tapaaminen aamupalan merkeissä. Olet tervetullut yksin, kaksin tai koko perheen kanssa turisemaan mukavia vertaisten seuraan.

Jaatisen tapahtumat ja kerhot on tarkoitettu kaikille vammaisperheille lapsen tai nuoren vammaan tai asuinpaikkakuntaan katsomatta. 

Meillä pääsee mun muassa uimaan Pikku-Miinat-uintiryhmässä, musisoimaan musiikki- ja bändikerhoissa, kahvittelemaan vertaistuen äärelle Kahvikukkasissa ja leikkimään vapaasti Leiki itse -illoissa.

Lisäksi järjestämme paljon erilaisia tapahtumia ja juhlia. 

Tervetuloa mukaan toimintaamme!