Toimintaa

Lämpimästi tervetuloa mukaan Jaatisen syksyn 2021 toimintaan!

Järjestämme mm. Leiki itse -iltoja ja Kahvikukkasia, Pikku-Downien tapaamisia, Avoimen vertaistukiryhmän erityislasten vanhemmille, Hetki-ryhmän haastavasti käyttäytyvien lasten vanhemmille ja paljon muita tapahtumia.

Myös kerhot kokoontuvat syyskaudella. Musiikki- ja bändiryhmät, Taaperomuskari, Kommunikaatiokerho Puhekupla ja Leikkikerho toivottavat uudet ja tutut perheet tervetulleiksi.

Lue lisää kerhoista ja tapahtumista sivuvalikosta.

Tulethan paikalle vain terveenä! Suosittelemme kasvomaskin käyttöä aikuisille ja pyrimme varmistamaan hyvän hygieniatason.

Jaatisen jäsenyys on maksuton vuonna 2021, liity siis mukaan mukavaan joukkoon!

Yleensä jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa/perhe. Jäsenenä saat alennusta esim. kerhomaksuista.


Jaatisen some-kanavilla on tarjolla tietoa, tukea, iloa ja ideoita:

Facebook:  jaatinen.info | Facebook

Instagram: Jaatinenry

Twitter: Jaatinenry

Jaatinen Youtubessa

Kuvassa neljä lasta ja äiti istuvat leikkihuoneen lattialla leikkimässä.
Leiki itse -iltoja järjestetään kerran kuussa keskiviikkoisin kello 17-19. Silloin Majalta löytyy mukavaa seuraa niin lapsille kuin aikuisille.
Kuvassa down-taapero ruokapöydän ääressä. Kuvan etualalla aamupalaa: jugurttia ja marjoja, croisanttia, vihanneksia, kananmuna, kahvimukeja.
Kahvikukkaset ovat vapaamuotoinen tapaaminen aamupalan merkeissä. Olet tervetullut yksin, kaksin tai koko perheen kanssa turisemaan mukavia vertaisten seuraan.

Jaatisen tapahtumat ja kerhot on tarkoitettu kaikille vammaisperheille lapsen tai nuoren vammaan tai asuinpaikkakuntaan katsomatta. 

Meillä pääsee mun muassa uimaan Pikku-Miinat-uintiryhmässä, musisoimaan musiikki- ja bändikerhoissa, kahvittelemaan vertaistuen äärelle Kahvikukkasissa ja leikkimään vapaasti Leiki itse -illoissa.

Lisäksi järjestämme paljon erilaisia tapahtumia ja juhlia. 

Tervetuloa mukaan toimintaamme!