Miten saan käyttööni avainkortin

Jaatisen Maja on vammaisperheiden omaa tilaa, jota avainkortin lunastaneet Jaatisen jäsenet voivat käyttää myös toimistoaikojen ulkopuolella. 

Jaatisen jäsenperheet voivat lunastaa Majalle oman avaimen! Avainkorttipantti maksaa 30 euroa. Saat sen takaisin, kun et enää tarvitse avainta. Avainkortin vuosimaksu on 20 euroa, ja sen voi maksaa jäsenmaksun yhteydessä.

Avaimella, tai oikeammin avainkortilla, Maja on käytettävissäsi klo 9–21 välisenä aikana jokaisena viikonpäivänä, ellei erikseen ole toisin ilmoitettu. Aukioloaikojen poikkeuksista löytyy tieto verkkosivuillamme olevasta varauskalenterista. Avainkortin lunastaneet voivat myös varata Majan yksityiskäyttöön, kuten vaikkapa perheen vammaisen lapsen syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Aukioloajoista, sekä siitä, koska Maja on varattavissa yksityistilaisuuksiin löytyy lisätietoa Majan varauskalenterista. 

Avainkorttia varten tehdään avainkorttisopimus, ja sen käyttäjä sitoutuu noudattamaan Majan yleisten järjestyssääntöjen lisäksi avainkortin käyttösääntöjä. 

Avainkortin voi lunastaa Jaatinen ry:n toimistosta (Vellikellonpolku 1) sen aukioloaikoina ma - to klo 10 - 16 tai erikseen sovittuna aikana. Varaa avainkortin lunastuksen yhteyteen aikaa noin 20 minuuttia, koska tuolloin opastamme sinua pikaisesti Majan käyttöön koskevissa asioissa, sekä annamme sinulle avainkorttiin liittyvän henkilökohtaisen koodin. Voit varata ajan avainkortin lunastukseen sähköpostilla: akseli(at)jaatinen.info