Avainkortti

Liittyessäsi Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry:n jäseneksi saat halutessasi käyttöösi oman avainkortin Majalle. 

Jaatisen jäsenperheet voivat lunastaa Majalle ikioman avaimen. Avainkorttipantti maksaa 30 euroa. Saat sen takaisin, kun et enää tarvitse avainta. Avainkortin vuosimaksu on 20 euroa, ja sen voi maksaa jäsenmaksun yhteydessä.

Avainkortilla Maja on käytettävissäsi klo 9–21 välisenä aikana jokaisena viikonpäivänä paitsi silloin, kun Maja on varattu yksityistilaisuuksia varten. Aukioloaikojen poikkeuksista löytyy tieto verkkosivuillamme olevasta varauskalenterista.

Avainkortin lunastaneet voivat myös varata Majan yksityiskäyttöön, kuten vaikkapa perheen vammaisen lapsen syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Aukioloajoista, sekä siitä, koska Maja on varattavissa yksityistilaisuuksiin löytyy lisätietoa Majan varauskalenterista. 

Avainkorttia varten tehdään avainkorttisopimus, ja sen käyttäjä sitoutuu noudattamaan Majan yleisten järjestyssääntöjen lisäksi avainkortin käyttösääntöjä. 

Avainkortin voi lunastaa Jaatinen ry:n toimistosta (Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki). Varaa avainkortin lunastuksen yhteyteen aikaa noin 20 minuuttia, koska tuolloin opastamme sinua pikaisesti Majan käyttöön koskevissa asioissa, sekä annamme sinulle avainkorttiin liittyvän henkilökohtaisen koodin. Varaa aika avainkortin lunastukseen sähköpostilla: akseli(at)jaatinen.info tai puhelimitse 09 477 1002. 

Muistathan tarkistaa etukäteen Majan varauskalenterista, että Maja on vapaana. Majan kun voi varata myös yksityistilaisuutta varten.

Muistattehan lisäksi katsoa, että lapset (ja aikuiset) eivät vie ruokia tai juomia leikkitilojen puolelle sekä siivota jälkenne leikkihetken jälkeen. Näin pidetään paikat siisteinä seuraaviakin leikkijöitä varten.