Jäsenyys

Majalla järjestetään ohjatun toiminnan lisäksi myös paljon matalan kynnyksen toimintaa. Tässä ollaan viettämässä Leiki itse-iltaa Majan mahtavissa leikkitiloissa

Liity Jaatisen jäseneksi! 

 

Jaatisella ei tunneta kunta- eikä diagnoosirajoja. Jäseneksemme voi siis liittyä kuka tahansa, maantieteellisesti mistä tahansa. Voit olla vammaisen lapsen tai nuoren vanhempi, läheinen, ammattilainen joka on tekemisissä vammaisten lasten kanssa, tai henkilö jolle vammaiset lapset ovat muuten vain lähellä sydäntä. 

Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa ja se kattaa koko perheen jäsenyyden. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Olemme Sinuun yhteydessä pian lomakkeen täytön jälkeen!

Jäsenenä

 • Olet oikeutettu hankkimaan avainkortin, jolla pääset käyttämään Majan tiloja iltaisin ja viikonloppuisin silloin, kun Maja ei ole varattu muuhun toimintaan.
   
 • Voit varata Majan yksityistilaisuuksiasi, kuten vammaisen lapsen, tai nuoren syntymäpäiväjuhlia varten. Tilamme ovat täysin esteettömät ja tiloissa voi juhlia jopa 60 henkeä samaan aikaan!
   
 • Saat kuukausittain jäsenkirjeen, jossa kerromme mm. tulevista tapahtumista. Jäsenkirjeen myötä pääset ilmoittautumaan tapahtumiin, ennenkuin niitä mainostetaan muualla tiedotuskanavissamme. 
   
 • Jäsenenä pääset lainaamaan Pelikaani-vuokraamon soveltavia pelejä ilmaiseksi esimerkiksi kesäjuhliin, tai lapsen syntymäpäiville ohjelmanumeroksi. 
   
 • Syöttämällä koodin JAATRY Tevellan verkkokaupassa www.tevella.fi Jaatisen jäsenet saavat 10 prosentin alennuksen valikoimissa olevien painopeittojen normaalihinnoista.
   
 • Tarmokas Design avaa kesänkynnyksellä verkkokaupan ja Jaatisen jäsenet tulevat saamaan 10 prosentin alennuksen verkkokaupan valikoimasta
   
 • flexound.com antaa Jaatisen jäsenille 10 prosentin alennuksen Taikofoneista. Tilaukset tulee tehdä sähköpostitse info@flexound.com, sillä alennuksen yhdistäminen ei onnistu verkkokaupassa. Muistathan kertoa että olet Jaatisen jäsen. Tilauksiin on hyvä laittaa samalla toimitusosoite (yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero + sähköpostiosoite) ja laskutusosoite.
   

Yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat liittyä myös Jaatisen kannatusjäseneksi.

Ota meihin yhteyttä: akseli(at)jaatinen.info tai p. 09 477 1002 niin kerromme lisää kannatusjäsenyydestä!

 

Meille kaikki ovat tervetulleita!