Jäsenyys

Majalla järjestetään ohjatun toiminnan lisäksi myös paljon matalan kynnyksen toimintaa. Tässä ollaan viettämässä Leiki itse-iltaa Majan mahtavissa leikkitiloissa
Syyskuussa 2018 juhlittiin isolla porukalla Kaikkien lasten syntymäpäiviä, sekä Jaatisen 20 vuotista taivalta. Juhlat olivat menestys ja Maja oli viimeistä paikkaa myöten täynnä!

Liitys Jaatisen jäseneksi! 

 

Jaatisella ei tunneta kunta- eikä diagnoosirajoja. Jäseneksemme voi siis liittyä kuka tahansa, maantieteellisesti mistä tahansa. Olet sitten vammaisen lapsen, tai nuoren vanhempi, läheinen, ammattilainen joka on tekemisissä vammaisten lasten kanssa, tai vammaiset lapset ovat lähellä sydäntäsi. 

Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa ja se kattaa koko perheen jäsenyyden. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Olemme Sinuun yhteydessä pian lomakkeen täytön jälkeen!

Jäsenenä

  • Olet oikeutettu hankkimaan avainkortin, jolla pääset käyttämään Majan tiloja iltaisin ja viikonloppuisin silloin, kun Maja ei ole varattu muuhun toimintaan.
  • Voit varata Majan yksityistilaisuuksiasi, kuten vammaisen lapsen, tai nuoren syntymäpäiväjuhlia varten. Tilamme ovat täysin esteettömät ja tiloissa voi juhlia jopa 60 henkeä samaan aikaan!
  • Saat kuukausittain jäsenkirjeen, jossa kerromme mm. tulevista tapahtumista. Jäsenkirjeen myötä pääset ilmoittautumaan tapahtumiin, ennenkuin niitä mainostetaan muualla tiedotuskanavissamme. 
  • Jäsenenä pääset lainaamaan Pelikaani-vuokraamon soveltavia pelejä ilmaiseksi esimerkiksi kesäjuhliin, tai lapsen syntymäpäiville ohjelmanumeroksi. 
  • Jaatisen jäsenet saavat -10% alennuksen Taikofonista. Alennuksen saa tekemällä tilauksen info(at)flexound.com . Sähköpostissa tulee ilmoittaa toimitus- ja laskutusosoite, yhteyshenkilön nimi, sekä hänen yhteystietonsa, ja maininta Jaatisen jäsenedusta. 

Yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat liittyä myös Jaatisen kannatusjäseneksi.

Ota meihin yhteyttä: akseli(at)jaatinen.info tai p. 09 477 1002 niin kerromme lisää kannatusjäsenyydestä!

 

Meille kaikki ovat tervetulleita!