Jaatishallitus

Jaatishallitus 2018 

Jaatisen vuosikokouksessa 26.4.2018 valittiin hallitus vuodelle 2018.

Jäsenet:

Hanna Piha, puheenjohtaja

"Olen helsinkiläinen kahden teinin ja yhden koulutaivalta aloittelevan tyypin äiti. Lapsistani keskimmäisellä, Sypyllä, on kehitysvamma. Sypy on reipas koululainen, jolla on monia kivoja harrastuksia ja paljon kavereita. Meillä on Sypyn kanssa yhteistä se, että tykkäämme tavata ihmisiä ja osallistua monenlaiseen toimintaan. Silloin tällöin meidät saattaa löytää netissä roikkumasta, mutta yritämme rajoittaa.

Perheemme on ollut mukana Jaatisen toiminnassa kymmenisen vuotta, jo paljon ennen kuin Sypyllä edes oli vammadiagnoosia. 

Jaatisen toiminnassa arvostan erityisesti sen tekemää valtavan hienoa edunvalvontatyötä. Jaatislaisuus on tuonut perheellemme paljon iloa ja tietoa, jota emme olisi muualta saaneet. Olemmepa viettäneet Majalla monet Sypyn synttäritkin!"

hanna.piha (at) gmail.com

Kristiina Kartano, varapuheenjohtaja

 

kristiina.kartano (at) gmail.com

Jarkko Pulli 

”Toimin Pohjoismaiden- ja Baltian myyntijohtajana yhdysvaltalaisessa IT testaus- ja Kyber-turvallisuusyrityksessä. Jaatisen toiminnassa olen mukana rakkaudesta lajiin, eli auttaakseni oman perheeni lisäksi muitakin perheitä, joilla on erityistarpeita ja -haasteita. Olen aiemmin toiminut usean vuoden ajan Marjatta-koulun hallituksen puheenjohtajana. Asun Helsingissä vaimoni ja 2 tyttäremme kanssa. Vapaa-aikana minut löytää keittiöstä.”

 

Minna Sulanen, rahastonhoitaja 

 

minna.sulanen(at)gmail.com

Miina Weckroth, sihteeri 

Olen ollut mukana Jaatisen toiminnassa aivan yhdistyksen ensiaskelista lähtien. Aiemmin toimin Jaatisen toiminnajohtajana, tätä nykyä olen hankekoordinaattorina Jaatisen, Vamlasin ja Kehitysvammaliiton yhteisessä "Minua kuullaan"-hankkeessa. 

m.weckroth(at)gmail.com

 

Varajäsenet:

Malla Laakso-Nyström

"Olen Malla, kahden erityislapsen äiti. Rakastan merta, mustavalkokuvia, viittomakieltä ja vannon mindfulnessin nimeen. Aikaisemmassa elämässäni työskentelin numeroiden parissa, nykyisessä elämässäni toimin omaishoitajana ja mietin mikä minusta tulee isona. 

Jaatisen löysin muutama vuosi sitten Majalla kokoontuneen vertaisryhmän myötä. Ihastuin ja vaikutuin! Tässä porukassa haluan olla mukana! Tällä hetkellä toimin Jaatisen hallituksen (vara)jäsenenä ja haluan omalta osaltani olla mukana saattamassa vammaisperheitä yhteen ja vertaistuen pariin." 

 

Anu Lönnqvist 

"Hei Hallituksen varajäsen tässä. Jaatinen on kuulunut tavalla tai toisella elämääni aina ammoisista Jaatispostin kulta-ajoista. Perheen kuopuskin on jo eläkkeellä, joten oma mielenkiintoni on siirtynyt vertaistuesta yhdenvertaisuus- ja saavutettavuusasioihin. Töissä olen nykyään Vamlasissa."

anu.lonnqvist(at)gmail.com