Jaatisen Maja on vammaisperheiden yhteinen olohuone ja kohtauspaikka.

Majalle on helppo tulla lasten kanssa   täällä voi olla kuin kotonaan. Majalla voi viettää aikaa leikkien ja kahvitellen maanantaista torstaihin klo 10 - 16 ilman etukäteisvarausta tai avainkorttia. Aina kuukauden toisena tiistaina Maja on lisäksi avoinna kaikille leikkijöille klo 19 asti. 

Majalla on mahdollisuus järjestää juuri sellaista ohjelmaa, jota lapset ja heidän perheensä haluavat: kerhoja, kursseja, tapahtumia ja tansseja  ohjelmaa laidasta laitaan. Jaatisen jäsenperheet voivat avainkortin lunastettuaan varata Majan tiloja ilmaiseksi vaikkapa lapsen synttärijuhliin. Vammaisjärjestöt ja alan kaupalliset toimijat voivat niin ikään varata tilojamme omiin kokoontumisiinsa käyttömaksua vastaan.

Kannattaa kuitenkin tarkistaa etukäteen Majan varaustilanne varauskalenterista. Varauskalenteriin pääset tästä. Tapahtumat löytyvät etusivulta.

Majalle on koottu erilaisia leluja ja toimintavälineitä perheiden iloksi ja hyödyksi. Välineet ovat kaikkien vammaisperheiden saatavilla, kokeiltavana ja käytettävissä. Kahvihuoneen kirjastoon on kerätty vammaisuuteen ja vammaisiin lapsiin liittyviä kirjoja, joista osaa voi myös lainata. Voit tutustua kirjalistaan täällä. Sovellettavia pelejä voi vuokrata Pelikaani-vuokraamosta. Majalla toimii niin ikään Malike-toiminnan Helsingin toimipiste eli Kenguru-vuokraamo, josta perheet ja yhteisöt voivat vuokrata käyttöönsä toiminta- ja harrastusvälineitä. Majalta löytyy myös pienimuotoinen kirpputori, jonka tuotto käytetään Jaatisen tapahtumiin. 

Jaatisen Maja, sen toiminta ja välineet muotoutuvat kaikkien toimintaamme osallistuvien perheiden yhteistyöllä.

Muistathan siivota leikkien jäljet ennen lähtöäsi, jotta seuraavan käyttäjän on mukava tulla Majalle. Samasta syystä leikkihuoneen puolelle ei saa viedä ruokaa tai juomia. 

Näin löydät Majalle Malminkartanoon.

 

 

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus
Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.
Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki.

Email
akseli(at)jaatinen.info

Puhelin
toimistoon 09-4771002
kahvihuoneeseen 09-4771003

jaatinen.info
jaatiswiki.wikispaces.net