Liity jäseneksi!

Jaatisen varsinaiseksi jäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa vammainen lapsi, tämän läheinen, vammaisten lasten kanssa tekemisissä oleva henkilö - tai kuka tahansa muu henkilö, jolle vammaisen lapsen asia on lähellä sydäntä. Kun yksi perheenjäsen liittyy varsinaiseksi jäseneksi, loput perheenjäsenet ovat Jaatisen perhejäseniä. Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa. Sähköinen jäsenhakemuslomake löytyy sivun alalaidasta. 

 

Hyödynnä jäsenetusi

Helsingin Musiikkiterapia tarjoaa hoitopaketteja sekä hoito-ohjelmien tekoa edullisemmin Jaatinen ry:n jäsenille Jaatisen Majalla.

Helsingin musiikkiterapiassa fysioakustista hoitoa antavat vibrac-hoitajan täydennyskoulutuksessa olevat musiikkiterapeutit Reetta Keränen ja Terhi Mäkelä-Pesonen.
Yhteys: etunimi (at) helsinginmusiikkiterapia.net
Hoidot toteutetaan Maunulassa osoitteessa Metsäpurontie 26, Helsinki.

Taikofon-äänituntumasoittimesta 10 % alennus

Jäsenalennus Aistituotteen Taikofon Therapy FeelSound Player -äänituntumasoittimesta 10%. Alennuskoodi on SILTA2015.

Jos haluat tutustua kaikessa rauhassa Aistituotteen Taikofon-äänituntumasoittimeen, sen voi vuokrata kotiin kokeiltavaksi Majan Pelikaani-vuokraamosta 10 euron viikkohintaan. Silloin kun Taikofon ei ole vuokralla, esittelemme sitä ja muita vuokraamon välineitä mielellämme kaikille Majalla kävijöille. Lue lisää tyynystä Utain-lehden jutusta

aistituote-logo
 

Käsintehdystä riipputuolista 10 euron alennus

Lunasta avainkortti Majalle

Avainkortti
Jaatisen Maja on vammaisperheiden omaa tilaa, jota avainkortin lunastaneet Jaatisen jäsenet voivat käyttää myös toimistoaikojen ulkopuolella. Nyt onkin hyvä aika varata Maja myös 2016  vietettäviin syntymäpäiviin, valmistujaisiin tai muihin perhejuhliin! Voit tarkistaa verkkosivujemme varauskalenterista, onko haluamasi päivä tai ilta vielä vapaa. Varauksen voit tehdä sähköpostitse tai soittaa toimiston puhelimeen. Yhteistiedot löytyvät tästä.
 
Jaatisen jäsenperheet voivat lunastaa Majalle taas oman avaimen! Avainkorttipantti maksaa 30 euroa. Saat sen takaisin, kun et enää tarvitse avainta. Avainkortin vuosimaksu on 20 euroa, ja sen voi maksaa jäsenmaksun yhteydessä.
Avaimella, tai oikeammin avainkortilla, Maja on käytettävissäsi klo 8.30 - 21.00 välisenä aikana jokaisena viikonpäivänä, ellei erikseen ole toisin ilmoitettu. Aukioloaikojen poikkeuksista löytyy tieto verkkosivuillamme olevasta varauskalenterista. Avainkorttia varten tehdään avainkorttisopimus, ja sen käyttäjä sitoutuu noudattamaan Majan yleisten järjestyssääntöjen lisäksi avainkortin käyttösääntöjä. 
 
Avainkortin voi lunastaa Jaatinen ry:n toimistosta sen aukioloaikoina ma - to klo 10 - 16 tai erikseen sovittuna aikana. Koska avainkortin saajalle annetaan henkilökohtainen koodi, varaa aika opastukseen (kesto noin 20 minuuttia) Jaatisen toimistosta.
 

Voit myös liittyä kannatusjäseneksi.

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tai mikä tahansa yksityishenkilö, yhdistys tai yritys joka uskoo tällaisen omaehtoisen toiminnan voimaan. Tervetuloa mukaan, jäseneksi tai kannatusjäseneksi!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 
 
 
 

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus
Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.
Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki.

Email
akseli(at)jaatinen.info

Puhelin
toimistoon 09-4771002
kahvihuoneeseen 09-4771003

jaatinen.info
jaatiswiki.wikispaces.net