Jaatisen julisteesta yksityiskohta (c) Sopiva Design

 
Onko sinulla kokemusta lapsen hoidon rajaamisesta tai rajaamisen yrittämisestä
vastoin vanhempien tahtoa tai vanhempien tietämättä?
 
Nyt on perustettu uusi, salainen Facebook-ryhmä vammaisten lasten vanhemmille ja läheisille. Ryhmän tarkoitus on jakaa tietoa lapsille tehtävistä hoidonrajauksista ja toimia samalla tukena lasten vanhemmille ja läheisille hoidonrajauksiin liittyvissä asioissa.
 
Ryhmän perustajat ovat Laurean ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelijoita. Opiskelijat (5hlö) ovat ryhmän ylläpitäjinä 15.12.2016 asti, minkä jälkeen ylläpitäjänä jatkaa henkilö, jolla on omakohtaista kokemusta  vammaisen lapsen hoidon rajaamisesta. Ylläpitäjiä koskee ehdoton vaitiolovelvollisuus, jota edellytetään myös muilta ryhmän jäseniltä. Ryhmä on salainen, koska sillä tavoin ryhmäläisten identiteettiä pystytään suojaamaan. Kukaan ryhmän ulkopuolinen ei löydä ryhmää ilman liittymiskutsua.
 
Jos haluat tulla mukaan jakamaan tai saamaan tukea ja tietoa aiheesta, lähetä sähköpostia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro viestissä lyhyesti, kuka olet ja minkä vuoksi haluat tulla ryhmään mukaan.  Lisää tietoa hoidonrajauksista löytyy Jaatisblogista.

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus
Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.
Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki.

Email
akseli(at)jaatinen.info

Puhelin
toimistoon 09-4771002
kahvihuoneeseen 09-4771003

jaatinen.info
jaatiswiki.wikispaces.net